Όλα ξεκίνησαν όταν ο υπουργός Εσωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Πετρίδης... τρόλαρε τον Κρίτωνα Αρσένη για την αρχική επίκαιρη ερώτησή του που απευθυνόταν στον ίδιο

Συνέχεια είχε το επεισόδιο με την ερώτηση του βουλευτή του ΜέΡΑ25 Κρίτωνα Αρσένη  για τα απορρίμματα, η οποία αρχικά απευθυνόταν κατά λάθος στον υπουργό Εσωτερικών της… Κύπρου Κωνσταντίνο Πετρίδη.

Ο κ. Πετρίδης χρησιμοποίησε την αρχική επίκαιρη ερώτηση που απευθυνόταν στο ίδιο με σκοπό να «τρολάρει» τον κ. Αρσένη μέσω Twitter.

«Στην αρχή νόμισα ότι εν για την Αγία Φύλα και έγινε Δήμος. Συνάδελφε Τάκη Θεωδορικάκο νομίζω πρέπει να απαντήσετε εσείς», έγραψε στον λογαριασμό του ο κ. Πετρίδης.

Η ανάρτησή του προκάλεσε την αντίδραση του Κρίτωνα Αρσένη οποίος απάντησε στον κ. Πετρίδη: «Δεν σας έστειλα ποτέ ερώτησ αλλά και μια και απαντάτε, πείτε στους πολίτες πότε θα ξεκινήστε επιτέλους το πρόγραμμα «Pay as you throw», αλλά και στον Τάκη Θεοδωρικάκο για τα πρόστιμα που πρηλώνετε λόγω αύξησης ανακύκλωσης από τότε που ιδιωτικοποίησατε τα σκουπίδια».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Αρσένης στην ερώτησή του αναφέρει ότιο 2015 ο δήμαρχος Φυλής κ. Παππούς προχώρησε σε απευθείας ανάθεση δύο μελετών στην εταιρεία «ASPROFOS ENGINEERING» για την αναλυτική καταγραφή ρυπαντικών φορτίων στο ΧΥΤΑ Φυλής και την αναλυτική καταγραφή της ποσοτικής και ποιοτικής σύστασης αποβλήτων ΧΥΤΑ Φυλής. Ωστόσο, κατά λάθος την είχε απευθύνη προς τον υπουργό Εσωτερικών της Κύπρου και όχι προς τον Τάκη Θεοδωρικάκο.

Μετά από λίγο το λάθος διορθώθηκε και επίκαιρη ερώτηση αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Βουλής… χωρίς όνομα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr