Σε τρία κτίρια έψαχναν τον υπουργό Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο, οι πεντακόσιοι περίπου διαδηλωτές-εργαζόμενοι των δήμων

Σε τρία κτίρια έψαχναν τον υπουργό Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο, οι πεντακόσιοι περίπου διαδηλωτές-εργαζόμενοι των δήμων οι οποίοι διαμαρτύρονται για την επικείμενη – κατά την κρίση τους – ιδιωτικοποίηση των τομέων καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού κ.τ.λ.

Κατ’ αρχάς συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Καραϊσκάκη στο Μεταξουργείο και πήγαν στο υπουργείο Εσωτερικών.

Τους είπαν ότι είναι πιο πάνω, στη Βουλή. Πέρασαν κι από εκεί αλλά τους… ψιθύρισαν να προχωρήσουν λίγο ακόμη στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Κοντολογίς, τους είχαν 2,5 ώρες στον δρόμο, συνεπώς επί 2,5 ώρες το κέντρο της Αθήνας ήταν κλειστό.

Οπως αναφέρει ο «Βηματοδότης», με το… σεις και με το… σας είχαν τους διαδηλωτές οι αστυνομικοί, μπας και τους… καλοπιάσουν.

Προφανώς όμως οι νεόκοποι της ΕΛ.ΑΣ. λησμονούν ότι οι της ΠΟΕ ΟΤΑ τον περασμένο Απρίλιο ενώ διαμαρτύρονταν κάτω από το υπουργείο Οικονομικών περιμένοντας τον τότε υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο πετάχτηκαν δίπλα στην Καραγιώργη Σερβίας στο γραφείο του Στ. Πιτσιόρλα και το κατέλαβαν μέχρι να ικανοποιηθεί το αίτημά τους για την παράταση στο επίδομα των βαρέων και ανθυγιεινών, το οποίο τελικώς κατάφεραν.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr