Το δάχτυλο του πρωθυπουργού είναι τραυματισμένο, και στις Βρυξέλλες που πήγε έβαζε και έβγαζε τον μικρό νάρθηκα

Ενα μικρό ατύχημα (παίζοντας μπάσκετ) είχε στο δάχτυλό του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και αναγκάστηκε να τοποθετήσει νάρθηκα. Οχι όμως μόνιμο νάρθηκα, αλλά νάρθηκα που μπορεί να βγάλει οποιαδήποτε στιγμή θελήσει.

Το ατύχημα του πρωθυπουργού έγινε γνωστό από μία φωτογραφία στη συνάντηση που είχε στο πολιτικό του γραφείο στη Βουλή με τον Αλέξη Τσίπρα, πλην όμως ουδείς έδωσε σημασία, αφού όλοι τότε ασχολήθηκαν με την ειρωνική ατάκα του κ. Τσίπρα «βλέπω ότι άρχισες τις μεταρρυθμίσεις», βλέποντας τις αλλαγές που έγιναν στο πρωθυπουργικό γραφείο.

Ομως -όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης»– το δάχτυλο του πρωθυπουργού είναι τραυματισμένο, και στις Βρυξέλλες που πήγε έβαζε και έβγαζε τον μικρό νάρθηκα.

Αλλά οι χειραψίες του ήταν προσεκτικές, είτε είχε τον νάρθηκα είτε όχι: «Συγγνώμη που σε χαιρετώ με τέσσερα δάχτυλα» έλεγε σε όσους χαιρετούσε και έδειχνε το τραυματισμένο του δάχτυλο.

Και κουβέντα για… μούσια

Αλλά παρά τον τραυματισμό του ο κ. Μητσοτάκης είχε τη διάθεση να ανοίξει κουβέντα για τα… μούσια.

Οταν συνάντησε τον Μάνφρεντ Βέμπερ τού είπε: «Βλέπω ότι το μούσι που άφησες έγινε μόνιμο». Και ο κ. Βέμπερ απάντησε: «Εμαθα ότι το δικό σου μούσι είναι summer look, δηλαδή το αφήνεις μόνο το καλοκαίρι».

Και η συζήτηση για τα μούσια έκλεισε εκεί.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr