Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στη Μεσσηνία Παυλόπουλος και Μητσοτάκης

Στη Μεσσηνία Παυλόπουλος και Μητσοτάκης

Την Μεσσηνία θα επισκεφθούν το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος και ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Την Μεσσηνία θα επισκεφθούν το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος και ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ειδικότερα, στις 12:00 το μεσημέρι ο κ. Παυλόπουλος θα μιλήσει στο συνέδριο με θέμα: «Πολιτική, Ποινική και Διοικητική Δίκη. Αποκλίσεις και Συγκλίσεις» που διοργανώνει, η Εταιρία Δικαστικών Μελετών, σε συνεργασία με τον δικηγορικό σύλλογο Καλαμάτας.

Στις 18:30 το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί στην Καρδαμύλη, για να εγκαινιάσει την οικία που δώρισαν οι Patrick και Joan Leigh Fermor στο Μουσείο Μπενάκη.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί και θα απευθύνει ομιλία στις 12:00 το μεσημέρι στην εκδήλωση που οργανώνει το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, στο Μέγαρο Χορού στην Καλαμάτα, με θέμα: «Οι μεγάλες επενδύσεις ως καταλύτης για ανάπτυξη και καλές δουλειές για όλους – το παράδειγμα της Costa Navarino στη Μεσσηνία».

Στις 17:30 ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το δημαρχείο Δυτικής Μάνης, στην Καρδαμύλη και στη συνέχεια, στις 18:30, θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην τελετή εγκαινίων της οικίας των Patrick και Joan Leigh Fermor.

Την Κυριακή το πρωί, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί στην Πύλο, για να παραστεί στις εκδηλώσεις εορτασμού της 192ης επετείου της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024