Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βίντεο από τη στιγμή των αναταράξεων μέσα στο αεροπλάνο του Ουίλιαμ και της Κέιτ

Βίντεο από τη στιγμή των αναταράξεων μέσα στο αεροπλάνο του Ουίλιαμ και της Κέιτ

Επεισοδιακή ήταν η εσωτερική πτήση του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ στο Πακιστάν όταν το αεροπλάνου τους έπεσε σε σφοδρή καταιγίδα και δεν κατάφερε να προσγειωθεί δύο φορές.

Επεισοδιακή ήταν η εσωτερική πτήση του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον στο Πακιστάν όταν το αεροπλάνου τους έπεσε σε σφοδρή καταιγίδα και δεν κατάφερε να προσγειωθεί δύο φορές.

Το πριγκιπικό ζεύγος της Βρετανίας έμεινε στον αέρα λόγω των αναταράξεων για δύο ώρες, ενώ η πτήση υπό κανονικές συνθήκες ήταν διάρκειας μισής ώρας.

Μάλιστα, φωτορεπόρτερ του Reuters, που επέβαινε στο RAF Voyager, περιέγραψε την πτήση ως μία από τις πλέον ταραχώδεις που έχει ποτέ βιώσει στα 25 χρόνια που ταξιδεύει αεροπορικώς.

Το αεροσκάφος τους αναγκάστηκε να ματαιώσει τη διαδικασία προσγείωσης στις πακιστανικές πόλεις Ραουαλπίντι και Ισλαμαμπάντ και τελικά επέστρεψε στην πόλη της Λαχώρης, από όπου είχε απογειωθεί αρχικά.

Μετά την επεισοδιακή πτήση, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δήλωσε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του Κέιτ ήταν καλά στην υγεία τους, ενώ αστειεύτηκε ότι οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι ήταν μαζί τους και «κάλυπταν» το ταξίδι τους, φαίνονταν λίγο «ταρακουνημένοι».

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024