Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βαγγέλης Πλατέλλας : «Στην Ελλάδα κάποιοι δεν σε σέβονται»

Βαγγέλης Πλατέλλας : «Στην Ελλάδα κάποιοι δεν σε σέβονται»

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας μίλησε για την προσαρμογή του και την πορεία του στο πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν, για την πρώην ομάδα του τον Άρη και έβγαλε παράπονο για την ποδοσφαιρική Ελλάδα

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας μίλησε για την πορεία του στο πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν ως παίκτης της Νέφτσι Μπακού, την προσαρμογή του στην ασιατική χώρα και φυσικά την πρώην ομάδα του τον Άρη.

Σχολίασε τις επιλογές του, έβγαλε παράπονο για την ποδοσφαιρική Ελλάδα και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην Εθνική .

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 30χρονου ποδοσφαιριστή στο «Metropolis 95.5 FM»:

Για την προσαρμογή στο Μπακού και την επιλογή του: «Μου λείπει η Ελλάδα. Σίγουρα υπάρχουν καλές προδιαγραφές στο εξωτερικό αλλά μου λείπουν οι δικοί μου. Είναι μια ανερχόμενη δύναμη το Μπακού και τα επόμενα χρόνια θα έχει εξέλιξη.

Δεν δυσκολεύτηκα να μείνω στο Μπακού. Είναι φιλόξενοι και η ομάδα με βοήθησε πολύ σε αυτό το κομμάτι. Είχα άτομο να με κατευθύνει. Ήταν η πιο καλή επιλογή καθώς στο ελληνικό ποδόσφαιρο κάποιοι δε σε σέβονται. Είμαι ευχαριστημένος».

Το οικονομικό σκέλος: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο οικονομικό κομμάτι. Δεν ασχολείται κανείς με αυτό το κομμάτι καθώς στις ομάδες δεν υπάρχουν πρόεδροι αλλά χορηγοί και ξέρεις ότι δεν θα χάσεις τα χρήματα σου από εκεί».

Τον Άρη: «Νομίζω ότι δεν είναι όπως πέρυσι. Φέτος του λείπει η σταθερότητα. Δεν έχει ξεκινήσει καλά. Ο Άρης έχει πάρει έναν νέο προπονητή και θα παίξει καλύτερα. Πιστεύω πρέπει να δέσει περισσότερο πίσω για να μη δέχεται εύκολα γκολ».

Την εθνικότητα προπονητή που ταιριάζει στις ελληνικές ομάδες: «Νομίζω το ισπανικό κομμάτι».

Το εάν θα μπορούσε να έχει θέση στο φετινό Άρη: «Ο Άρης έχει καλούς παίκτες σε κάθε γραμμή. Το εάν είχα θέση ή όχι είναι άλλο θέμα. Υπό άλλες συνθήκες ίσως να μπορούσα να είμαι εκεί».

Την καριέρα του: «Δεν έχω κάνει άσχημη καριέρα. Είναι θέμα δουλειάς και από μικρό παιδί ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής. Πιστεύω όσο δουλεύεις τόσο περισσότερα χρόνια μπορείς να παίξεις».

Την Εθνική ομάδα: «Είναι ότι πιο σημαντικό να αγωνίζεσαι για το εθνόσημο στο στήθος. Είναι τιμή να αγωνίζεσαι εκεί. Γίνεται καλή δουλειά στην ομάδα και αυτοί που είναι δίνουν τα πάντα. Εάν δεν έχεις κάτι από Καραγκούνη, Δέλλα, Μπασινά όσον αφορά το πάθος του και τη δίψα τους νομίζω δεν… Είναι μια καινούργια προσπάθεια και όλοι θέλουν να δείξουν».

Το εάν μπορούν να κοντράρουν την Καραμπάχ: «Πέρυσι τους κοντράραμε φέτος όμως δεν ξεκινήσαμε καλά».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024