Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Lady Gaga: Έπεσε από την σκηνή κατά την διάρκεια συναυλίας της

Lady Gaga: Έπεσε από την σκηνή κατά την διάρκεια συναυλίας της

Η τραγουδίστρια της ποπ, Lady Gaga, είχε μια σοβαρή πτώση από την σκηνή

Η τραγουδίστρια της ποπ, Lady Gaga, είχε μια σοβαρή πτώση από την σκηνή!

Το περιστατικό της πτώσης

Σήμερα ένα video, το οποίο δημοσιεύτηκε στα social media κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Η Lady Gaga φαίνεται να αγκαλιάζει ένθερμα έναν θαυμαστή της τον οποίο κάλεσε η ίδια στη σκηνή, προκειμένου να του κάνει έκπληξη.

Οι δυο τους χορεύουν και αγκαλιάζονται με πάθος. Η χαρά τους ήταν τόσο μεγάλη που ο θαυμαστής της την κρατά από τη μέση και η ίδια έχει τα πόδια της δεμένα στη μέση του.

View this post on Instagram

When I was young, I never felt beautiful. And as I struggled to find a sense of both inner and outer beauty, I discovered the power of makeup. I remember watching my mother put her makeup on every morning, basking in the glow of her power to put on her bravest face as the hard working woman she was. I then began to experiment with makeup as a way to make my dreams of being as strong as my mother become true. It was then that I invented Lady Gaga. I found the superhero within me by looking in the mirror and seeing who I wanted to be. Sometimes beauty doesn't come naturally from within. But I'm so grateful that makeup inspired a bravery in me I didn't know I had. I've come to accept that I discovered my beauty by having the ability to invent myself and transform. They said I was just weird, but really, I was just Born This Way. Love, Lady Gaga

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Δυστυχώς όμως τα πράγματα γρήγορα πήραν άλλη τροπή.

Καθώς ο ίδιος φαίνεται να χάνει την ισορροπία του και να πέφτει στην κυριολεξία στο κενό. Η πτώση των δύο τους ήταν μεγάλη και όπως βλέπουμε και στο βίντεο, ο θαυμαστής έπεσε πάνω στην Lady Gaga από μεγάλο ύψος.

Δείτε το βίντεο:

Ακόμα δεν υπάρχει ενημέρωση για το αν τραυματίστηκε.

Πιστή στο φιλανθρωπικό της έργο

Η Lady Gaga λατρεύει τους θαυμαστές της και θα χρηματοδοτήσει τη δημιουργία 162 αιθουσών που καταστράφηκαν από τις πρόσφατες πολύνεκρες επιθέσεις που συγκλόνισαν τις ΗΠΑ, στο Ντέιτον, το Ελ Πάσο και το Γκίλροϊ.

«Η καρδιά μου είναι μαζί με εκείνους που έφυγαν από κοντά μας τόσο νωρίς και στις οικογένειές τους, τους αγαπημένους και τις κοινότητες που θρηνούν. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να αισθάνεται ασφαλείς στις κοινωνίες που ζει. Αυτή τη στιγμή θέλω να εκφράσω την σύγχυσή μου, την απογοήτευσή μου, την οργή και την ελπίδα μου», έγραψε σε ανάρτησή της στα social media η Lady Gaga.

Στη συνέχεια η ποπ σταρ ανακοίνωσε ότι θα κάνει μία δωρεά, μέσω του ιδρύματός της Born This Way, για την χρηματοδότηση 125 αιθουσών διδασκαλίας στο Ελ Πάσο, 23 στο Γκίλροϊ και 14 αιθουσών διδασκαλίας στο Ντέιτον, στη μνήμη αυτών που σκοτώθηκαν στις μαζικές δολοφονίες που σημειώθηκαν στις παραπάνω πόλεις.

View this post on Instagram

Franch Toast

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Η Lady Gaga, μέσω του ιδρύματός της, τάσσεται υπέρ της ψυχικής υποστήριξης των επιζώντων και των συγγενών των θυμάτων μετά από μία τραγωδία.

Το μήνυμα στήριξης της

«Αγωνιστείτε, παρακαλώ να είστε γενναίοι και να εμπιστεύεστε τους ειδικούς. Μη φοβάστε να ζητήσετε βοήθεια, σας παρακαλώ. Εάν βλέπετε έναν αγαπημένο σας να αγωνιά να είστε δίπλα του, να του θυμίσετε ότι όλα θα πάνε καλά και να τον ακούσετε. Μην εγκαταλείπετε τους εαυτούς σας και τους αγαπημένους σας. Χρειάζεται ο ένας τον άλλον», επισήμανε η βραβευμένη με Όσκαρ τραγουδίστρια.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024