
Τσαβούσογλου : Η Τουρκία θα απαντήσει σε ενδεχόμενες αμερικανικές κυρώσεις για την εισβολή στη Συρία
Ο Τσαβούσογλου δήλωσε πως η Τουρκία αναμένει από το αμερικανικό Κογκρέσο να υπαναχωρήσει από την «ζημιογόνο προσέγγισή του» καθώς οι σχέσεις ανάμεσα στην Άγκυρα και την Ουάσινγκτον βρίσκονται σε κρίσιμη φάση
Η Τουρκία θα απαντήσει σε ενδεχόμενη επιβολή κυρώσεων από τις ΗΠΑ για τη στρατιωτική επιχείρηση της Άγκυρας στη βορειοανατολική Συρία, δήλωσε σήμερα ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, προσθέτοντας πως όλες οι απειλές και οι κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας είναι απαράδεκτες.
Μιλώντας στο κοινοβούλιο, ο Τσαβούσογλου δήλωσε επίσης πως η Τουρκία αναμένει από το αμερικανικό Κογκρέσο να υπαναχωρήσει από την «ζημιογόνο προσέγγισή του» και πρόσθεσε πως οι σχέσεις ανάμεσα στην Άγκυρα και την Ουάσινγκτον βρίσκονται σε κρίσιμη φάση.
Ο τούρκος υπουργός είπε πως θα μεταφέρει τη διαπίστωση αυτή στην αμερικανική αντιπροσωπεία υπό τον Αντιπρόεδρο Μάικ Πενς που πρόκειται να επισκεφθεί την Άγκυρα.
Πηγή: ΑΜΠΕ
- Ξεκίνησαν οι πρώτες αυτοψίες στις περιοχές που έπληξε σφοδρά η κακοκαιρία Erminio
- Δήμος Δελφών: Υποβολή πρότασης σε Ευρωπαϊκό πρόγραμμα με στόχο την ανάδειξη του Ελαιώνα της Άμφισσας
- Με 7.000 κόσμο το Χάποελ – Παναθηναϊκός
- «Κέντρα επαναπροώθησης»: Πώς η απέλαση μεταναστών εκτός της ΕΕ θέτει σε κίνδυνο τα ανθρώπινα δικαιώματα
- Τσακ Νόρις: Το ξέσπασμα της οικογένειας του για ψεύτικα video γύρω από τον θάνατο του – Η οργισμένη ανακοίνωση
- Αγρίνιο: Συνελήφθη άνδρας με πυροβόλο όπλο και σφαίρα στη θαλάμη



