Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έλτον Τζον : Το ελληνικό drag name του Φρέντι Μέρκιουρι και ο δυσάρεστος Μάικλ Τζάκσον

Έλτον Τζον : Το ελληνικό drag name του Φρέντι Μέρκιουρι και ο δυσάρεστος Μάικλ Τζάκσον

Ο βρετανός «Rocketman» της μουσικής σκηνής, μοιάζει να έχει ζήσει ήδη 100 ζωές και συνεχίζει ακάθεκτος. Αυτή τη φορά επανέρχεται δημοσιεύοντας την αυτοβιογραφία του. Και φυσικά έχει να πει πολλά.

Φανταστείτε το εξής: Είστε διάσημοι, επιτυχημένοι, με το κοντέρ της καριέρας σας να έχει γράψει χιλιάδες χιλιόμετρα. Διαθέτετε τίτλο ευγενείας, το ταλέντο και η ζωή σας έχει εμπνεύσει αναρίθμητους καλλιτέχνες και φυσικά δεν μασάτε τα λόγια σας, όταν ζητηθεί η άποψή σας.

Ο Έλτον Τζον είναι όλα τα παραπάνω κι ακόμα περισσότερα. Ο βρετανός «Rocketman» της διεθνούς μουσικής σκηνής, μοιάζει να έχει ζήσει ήδη 100 ζωές και συνεχίζει ακάθεκτος.

Μετά από την πολυσυζητημένη ταινία «Rocketman» αυτή τη φορά επανέρχεται δημοσιεύοντας την αυτοβιογραφία του με τίτλο «Me, the Rocket Man».

Και έχει να πει πολλά.

O Έλτον Τζον απαντά στον Μπομπ Ντίλαν, τον Λένι Κράβιτζ και την Ντονατέλα Βερσάτσε

«Αυτή είναι μια πολύ καλή ερώτηση, Μπομπ Ντίλαν». Με τον τίτλο αυτό, ο βρετανικός «Guardian» φιλοξενεί ένα πολύ πρωτότυπο αφιέρωμα στον Έλτον Τζον, με αφορμή την αυτοβιογραφία του «Me» που κυκλοφόρησε στις 15 Οκτωβρίου.

Ο ελληνικής καταγωγής Βρετανός δημοσιογράφος Άλεξ Πετρίδης, που δούλεψε μαζί με τον Έλτον Τζον την αυτοβιογραφία του, συγκέντρωσε ερωτήσεις από διάσημους φαν του τραγουδιστή κι εκείνος τις απάντησε ειλικρινά, σοκάροντας πολλές φορές με τις αποκαλύψεις του.

Ανάμεσα στους διάσημους που κάνουν ερωτήσεις στον Έλτον Τζον, είναι ο Μπομπ Ντίλαν ο οποίος ρωτά τον Ελτον Τζον πώς προέκυψε το ρεφρέν του «Tiny Dancer», ο Εντ Σίραν ο οποίος θέλει να μάθει πώς θα περνάει το χρόνο του όταν τελειώσει η αποχαιρετιστήρια περιοδεία του αλλά και ο Έμινεμ για το αν έχει χρησιμοποιήσει το ερωτικό βοήθημα που του έκανε γαμήλιο δώρο.

View this post on Instagram

Cher, Elton John and Diana Ross, 1975

A post shared by famous people hanging out (@famouspeoplehangingout) on

https://www.instagram.com/p/B3rFt4egaB8/?utm_source=ig_web_copy_link

Στην ίδια λίστα διασήμων που απευθύνουν τα δικά τους ερωτήματα στον Έλτον Τζον, συναντάμε το μοντέλο και ηθοποιό Κάρα Ντελεβίν , η οποία ρωτά τον Ελτον Τζον αν θα μπορούσε να είναι μια γυναίκα από το παρόν και μία από το παρελθόν ποια θα διάλεγε, την διάσημη σχεδιάστρια Ντονατέλα Βερσάτσε, που ρωτά τον βρετανό σταρ, εκτός από τη δική της ζωή, ποιες άλλες ζωές έχει σώσει, αλλά και τον τραγουδιστή Λένι Κράβιτζ, που θέλει να μάθει ποιοι τραγουδιστές αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης του Έλτον Τζον.

Το ελληνικό drag name του Φρέντι Μέρκιουρι

Στο ίδιο κομμάτι του Guardian, συναντάμε και την ερώτηση της ηθοποιού Τίλντα Σουίντον, η οποία μας χάρισε μια απάντηση με αναπάντεχο ελληνικό ενδιαφέρον.

Η Σουίντον, ρώτησε τον Έλτον Τζον ποια είναι τα τρία αγαπημένα του, αληθινά ή ψεύτικα, drag ονόματα.

Και η απάντηση ήταν η εξής:

«Έχω τρία drag ονόματα. Εκείνο που χρησιμοποιώ περισσότερο, είναι το Σάρον Κάβεντις. Το Κάβεντις προέρχεται από έναν κιμπορντίστα στη δεκαετία του ’50 που τον έλεγαν Κέι Κάβεντις, ο οποίος αναφερόταν πάντα στις δουλειές του ως Kitten On The Keys (γατάκι στα πλήκτρα). Το σκέφτηκε ο φίλος μου Τόνι Κινγκ.

Όταν είμαι στη Γαλλία, είμαι η Ρετζίν Πουφ. Και όταν είμαι στην Ατλάντα, επειδή ζω στην περιοχή Μπάκχεντ, είμαι η Ταλούλα Μπάκχεντ. Και πολλές φορές κλείνω δωμάτιο σε ξενοδοχεία ως Χλαμίδια Σίφερ, το οποίο σκέφτηκε ο Ντέιβιντ (ο σύζυγός του Ντέιβιντ Φέρνις).

Δεν επιλέγεις εσύ το drag name σου – κάποιος πρέπει να σου το δώσει. Ο Τζον Λένον ήθελε να είναι η Μόραγκ, αλλά δεν πάει έτσι, επομένως κατέληξε να είναι η Κάρολ Ντακότα.

Ο Φρέντι Μέρκιουρι ήταν η Μελίνα, από την Ελληνίδα ηθοποιό, τραγουδίστρια και πολιτικό Μελίνα Μερκούρη. Ο Ροντ Στιούαρτ ήταν η Φίλις».

«Ο Μάικλ Τζάκσον ήταν μια δυσάρεστη παρέα»

Σε απόσπασμα από τα απομνημονεύματά του «Me, the Rocket Man», ο Έλτον Τζον δεν μάσησε τα λόγια του όταν περιέγραψε την εμπειρία του από τις συναντήσεις με τον Μάικλ Τζάκσον, τον οποίο αποκάλεσε μια «δυσάρεστη»παρέα.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής/τραγουδοποιός έγραψε ότι ο Μάικλ Τζάκσον ήταν «το πιο αξιολάτρευτο παιδί που θα μπορούσες να φανταστείς», στη συνέχεια όμως άρχισε να απομακρύνεται από την πραγματικότητα.

«Ένας Θεός ξέρει τι συνέβαινε στο κεφάλι του και ένας Θεός ξέρει τι φάρμακα έπαιρνε. Κάθε φορά που τον συναντούσα τα επόμενα χρόνια, σκεφτόμουν ότι ο καημένος είχε χάσει τελείως τα λογικά του», γράφει ο Τζον, σύμφωνα με την Independent.

«Και δεν κάνω χιούμορ. Ήταν πραγματικά ψυχικά άρρωστος. Είναι πολύ στενάχωρο αλλά ήταν κάποιος που δεν μπορούσες να βοηθήσεις: απλά εξαφανίστηκε σε έναν δικό του κόσμο, περικυκλωμένος από ανθρώπους που του έλεγαν μόνο αυτά που ήθελε να ακούσει».

Ο Έλτον Τζον αφηγήθηκε πως μια φορά σε πάρτι που διοργάνωσε με τον σύζυγό του Ντέιβιντ Φέρνις, ο «βασιλιάς της ποπ» έφυγε από την παρέα ενηλίκων, χωρίς να φάει και βρέθηκε λίγο πιο μακριά, στο σπιτάκι όπου έμενε η οικιακή οικονόμος του. Εκεί έπαιζε τελικά ηλεκτρονικά παιχνίδια με τον εντεκάχρονο γιο της οικιακής οικονόμου του Τζον.

«Για κάποιο λόγο, δεν μπορούσε να συνυπάρξει με ενήλικες», γράφει χαρακτηριστικά ο Έλτον Τζον.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024