Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
One Channel : Κόντρα Πλεύρη - Κεφαλίδου για προϋπολογισμό και Novartis

One Channel : Κόντρα Πλεύρη – Κεφαλίδου για προϋπολογισμό και Novartis

Τις πολιτικές τους απόψεις για τον προϋπολογισμό, την υπόθεση Novartis και τον χειρισμό της από την κυβέρνηση. αλλά και την πορεία του Κινήματος Αλλαγής, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θάνος Πλεύρης και η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Χαρά Κεφαλίδου, μιλώντας στην εκπομπή One Direct

Τις πολιτικές τους απόψεις για τον προϋπολογισμό, την υπόθεση Novartis και τον χειρισμό της από την κυβέρνηση. αλλά και την πορεία του Κινήματος Αλλαγής, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θάνος Πλεύρης και η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Χαρά Κεφαλίδου, μιλώντας στην εκπομπή One Direct.

«Η φορολογική μας πολιτική δεν επηρεάστηκε από τον προϋπολογισμό. Μειώνουμε φόρους, χαμηλώσαμε τον ΕΝΦΙΑ. Άρα η επίτευξη των περαιτέρω πλεονασμάτων δεν θα προέλθει από επιπλέον φόρους» δήλωσε ο κ. Πλεύρης.

Κληθείς να απαντήσει γιατί η κυβέρνηση άφησε εκτός κάδρου τον κ. Τσίπρα στην υπόθεση Novartis και επέλεξε μόνο τον κ. Παπαγγελόπουλο, σημείωσε πως «λογικά, ο κ. Παπαγγελόπουλος ότι έκανε το έκανε εις γνώση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο αυτή είναι η λογική διαδρομή. Όταν μπαίνεις στα νομικά, πάει αλλιώς το πράγμα. Οι δύο εισαγγελείς που είναι το βασικό υλικό της υπόθεσης λένε για τον κ. Παπαγγελόπουλο. Άρα συγκροτείς επιτροπή για τον κ. Παπαγγελόπουλο. Αν υπάρχουν νομικά στοιχεία θα πάμε και στον κ. Τσίπρα».

Από την πλευρά της η κ. Κεφαλίδου τόνισε πως «οφείλουμε να κάνουμε μια εξεταστική από το 2004 έως σήμερα. Να κωδικοποιηθεί η σκέψη μας. Να δούμε τι έγινε τόσα χρόνια στη χώρα και την οικονομία της. Είναι αναγκαία διαδικασία αυτή και αποτελεί πρόταση του Κινήματος Αλλαγής εδώ και αρκετό καιρό».

Μιλώντας για το ΚΙΝΑΛ η κ. Κεφαλίδου υπογραμμίζει πως «μέσα στη διάρκεια της κρίσης ωρίμασε. Κι αυτό φαίνεται στο είδος της αντιπολίτευσης που κάνει. Είμαστε υπέρ της δομικής αντιπολίτευσης. Δομική αντιπολίτευση σημαίνει ότι στα θετικά ψηφίζεις και στα αρνητικά καταθέτεις αντιπροτάσεις».

Σχετικά με το αν ο κ. Τσίπρας θα εφορμήσει εκ νέου στο χώρο του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ με αφορμή τη μετεξέλιξη του κόμματός του, η κ. Κεφαλίδου σημειώνει πως «ο κ. Τσίπρας αλλάζει ταμπέλες. Αλλά με αλλαγή ταμπέλας δεν αλλάζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Χρειάζεται αλλαγή περιεχομένου. Ότι ήταν να πάρει από το χώρο σε επίπεδο παραγόντων το πήρε. Και αυτοί γίνονται πολύ θερμοί υποστηρικτές του όπως φαίνεται».

Πηγή: onetv.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024