Πρόκειται για πρόσληψη 76 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου. Ενστάσεις στα αποτελέσματα υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ

Σήμερα Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019, ανακοινώθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για την πρόσληψη 76 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου στην Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (Ανακοίνωση υπ’ αριθμ. ΣΟΧ 2/2018).

Ενστάσεις στα παραπάνω αποτελέσματα υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ, σύμφωνα με την προθεσμία και τη διαδικασία που ορίζεται στο 4ο Κεφάλαιο της ανωτέρω Ανακοίνωσης.

Οι ειδικότητες

Οι 76 θέσεις αφορούν ειδικότητες ΠΕ Νομικών και Οικονομολόγων με πλήρη απασχόληση για διάρκεια 12 μηνών με δυνατότητα ανανέωσης.

Το προσωπικό προσλαμβάνεται με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών που επισκέπτονται τα Κέντρα Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών (ΚΕΥΔ) και θα στελεχώσει 16 Κέντρα που εδρεύουν σε Δήμους της επικράτειας όπως αναλυτικά περιγράφεται πιο κάτω.

Η διαδικασία

Η διαδικασία διενεργήθηκε με βάση τα κριτήρια διαγωνισμών του ΑΣΕΠ ενώ το μισθολογικό κόστος των θέσεων εργασίας δεν επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό καθόσον χρηματοδοτείται πλήρως από κονδύλια του ΕΣΠΑ στο πλαίσιο της Πράξης «Δράσεις ενίσχυσης του συντονισμού και της επικοινωνίας των μη εξυπηρετούμενων δανείων» (ΕΠ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ).

Τα αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους και έχουν επίσης τοιχοκολληθεί στα αντίστοιχα 16 Κέντρα Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών (ΚΕΥΔ).

Περαιτέρω προσλήψεις

Με τις ίδιες διαδικασίες, η Ε.Γ.Δ.Ι.Χ. προγραμματίζει να στελεχώσει 14 ακόμα Κέντρα σε Αλεξανδρούπολη, Αχαρνές, Βέροια, Γλυφάδα, Κορδελιό-Εύοσμο, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Καβάλα, Καλαμάτα, Κόρινθο, Περιστέρι, Ρόδο, Χαλκίδα, σύμφωνα με την ΚΥΑ 88830/10-7-2017 (ΦΕΚ Β 2853/16-8-2017).

Τα 39 Κέντρα και Γραφεία της Ε.Γ.Δ.Ι.Χ. έχουν ήδη εξυπηρετήσει 16.457 πολίτες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις παρέχοντας συμβουλές για την αντιμετώπιση των οφειλών τους τόσο προς τράπεζες όσο και προς το Δημόσιο.

Αναλυτικά οι θέσεις ανά Δήμο και ειδικότητα:

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr