Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο Ερντογάν : Ετοιμάζει αντίποινα στις κυρώσεις των ΗΠΑ

Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο Ερντογάν : Ετοιμάζει αντίποινα στις κυρώσεις των ΗΠΑ

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών ετοιμάζει κυρώσεις ενάντια στις ΗΠΑ ως αντίποινα των τιμωρητικών μέτρων που ανακοίνωσε ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εις βάρος της Άγκυρας για την στρατιωτική της επιχείρηση στη βορειοανατολική Συρία, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας Ιμπραχίμ Καλίν

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών ετοιμάζει κυρώσεις ενάντια στις ΗΠΑ ως αντίποινα των τιμωρητικών μέτρων που ανακοίνωσε ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εις βάρος της Άγκυρας για την στρατιωτική της επιχείρηση στη βορειοανατολική Συρία, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας Ιμπραχίμ Καλίν.

Τη Δευτέρα η Ουάσινγκτον ανακοίνωσε κυρώσεις εις βάρος της Άγκυρας για την στρατιωτική της επέμβαση ενάντια στις υπό κουρδική ηγεσία Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF).

Ωστόσο, οι επικριτές του Αμερικανού προέδρου τόνισαν πως τα μέτρα, μεταξύ άλλων η αύξηση στους δασμούς στην εισαγωγή χάλυβα από την Τουρκία και η παύση στις εμπορικές συνομιλίες, δεν ήταν τόσο ισχυρές για να επηρεάσουν.

Μιλώντας σε ένα υπουργικό συμβούλιο στην Άγκυρα, ο Καλίν ανέφερε πως ειπώθηκε ξεκάθαρα σε αμερικανούς αξιωματούχους πως η Τουρκία δεν θα κηρύξει εκεχειρία στην βόρεια Συρία και πως δεν θα διαπραγματευτεί με Κούρδους μαχητές.

Νομοσχέδιο για κυρώσεις από Αμερικανούς βουλευτές

Στο μεταξύ, Αμερικανοί βουλευτές παρουσίασαν το νομοσχέδιο για την επιβολή κυρώσεων που δεν αφορά μόνο στον Ερντογάν, αλλά είναι και κατά των ξένων επιχειρήσεων που εμπλέκονται σε αμυντική συνεργασία με την Τουρκία.

Από την άλλη, η Αμερικανίδα πρέσβης στον ΟΗΕ Κέλι Κραφτ, ανέφερε πως οι ΗΠΑ καλούν την Τουρκία να σταματήσουν την επίθεση στη Συρία και να προχωρήσουν σε άμεση κατάπαυση του πυρός.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024