Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κίνημα Αλλαγής : Όχι στην έκδοση της Σαραρέ - Διαμαρτυρία στον Άρειο Πάγο

Κίνημα Αλλαγής : Όχι στην έκδοση της Σαραρέ – Διαμαρτυρία στον Άρειο Πάγο

Σε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τον Άρειο Πάγο κατά της έκδοσης της Σαραρέ Κχαντεμι στο Ιράν προχώρησε το Κίνημα Αλλαγής

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τον Άρειο Πάγο με σύνθημα «Όχι στην έκδοση της Σαραρέ» διοργάνωσε αντιπροσωπεία του Κινήματος Αλλαγής, ζητώντας να μην εκδοθεί η 37χρονη Σαραρέ Κχαντεμί  και το παιδί της στο Ιράν οπού θα δικαστεί με τους νομούς της Σαρίας.

Ποια είναι η Σαραρέ

Όπως αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής, η Σαραρέ διέφυγε από το Ιράν ως πρόσφυγας επειδή υπέστη ενδοοικογενειακή βία και κατηγορήθηκε για αντικυβερνητικές θέσεις.  Τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής, άνοιξαν πανό μπροστά από τον Άρειο Πάγο και μετέβησαν στην συνέχεια και μέσα στο δικαστήριο.

Η αντιπροσωπεία αποτελείται από τους Θεόδωρο Μαργαρίτη και Παύλο Χρηστίδη  μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου,  Νάντια Γιαννακοπούλου βουλευτή καθώς και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Ζέφη Δημαδάμα, Δημήτρη Οικονόμου, Δημήτρη Στάμου, Τάσο Δαρσινό, Δημήτρη Μάντζο, Βασίλη Χρονόπουλο.

«Στέλνουμε μήνυμα σε όλους τους κατατρεγμένους ανθρώπους»

«Η σημερινή παρέμβαση του Κινήματος Αλλαγής είναι ένα μήνυμα αλληλεγγύης στην Σαραρέ και σε όλους τους κατατρεγμένους ανθρώπους. Είναι  η ιστορία μιας γυναίκας, ενός πρόσφυγα που αρνείται τη βία και τις διακρίσεις. Είναι η ιστορία των ανθρώπων που διεκδικούν έναν καλύτερο κόσμο. Είμαστε μαζί τους, είμαστε δίπλα τους», τόνισε ο Θεόδωρος Μαργαρίτης.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024