Πολλά είναι τα σχόλια που ακούγονται συχνά για τις επιδόσεις των αντρών για το... κρεβάτι μίας σχέσης ενώ εξίσου πολλές είναι και οι φορές που κατηγορούνται για τις όποιες αδυναμίες «εντοπίζονται» σε αυτό.

Πολλά είναι τα σχόλια που ακούγονται συχνά για τις επιδόσεις των αντρών στο σεξουαλικό κομμάτι μίας σχέσης ενώ εξίσου πολλές είναι και οι φορές που κατηγορούνται για τις όποιες αδυναμίες «εντοπίζονται» στο κρεβάτι ενός ζευγαριού.

Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι απολύτως έτσι, αφού στην πραγματικότητα το ζευγάρι αποτελεί από δύο άτομα, που θα πρέπει να καταβάλλουν και τα δύο ανάλογη προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μερίδιο ευθύνης, κατά συνέπεια, έχει και το γυναικείο φύλο.

Ανησυχούν διαρκώς για την εμφάνισή τους

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη των γυναικών αποτελεί το γεγονός ότι ανησυχούν διαρκώς για την εμφάνισή τους, ακόμα και κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης, με αποτέλεσμα να αυξάνει το στρες της και να μην αφήνεται ελεύθερη ώστε να απολαύσει την στιγμή που μοιράζεται με τον σύντροφό της.

Παράλληλα, πληθώρα ερευνών στο παρελθόν, έχει αποδείξει ότι οι άντρες δεν είναι τόσο παρατηρητικοί, όσο πιστεύει το γυναικείο φύλο ότι είναι ενώ για τους περισσότερους δεν παίζουν ρόλο τα ψωμάκια στην περιφέρεια ή το λίπος στην κοιλιά.

Πιστεύουν ότι το κρεβάτι είναι «απλά κρεβάτι»

Πολλές είναι οι γυναίκες που πιστεύουν ότι οι άντρες βλέπουν το σεξ ως «απλά σεξ» δίχως ρομαντισμό ή τρυφερά συναισθήματα. Αυτή η πεποίθηση ωστόσο δεν ισχύει, καθώς βάσει ερευνών τόσο το ανδρικό όσο και το γυναικείο φύλο είναι εξίσου σοβαροί για το σεξ, όπως και για τις σχέσεις.

Συμπερασματικά, κακώς θεωρούνται ως μη ρομαντικοί όσον αφορά το σεξ.

Πιστεύουν ότι οι άντρες έχουν διαρκώς όρεξη

Η αλήθεια είναι ότι στην εφηβεία και λίγο αργότερα, έως και την ηλικία περίπου των 25, οι άντρες είναι σχεδόν πάντα «έτοιμοι» για σεξ.

Κατί που δεν ισχύει καθόλη την διάρκειά της ζωής τους γιατί πραγματικά λόγω των υποχρεώσεων της καθημερινότητας, τις αλλαγές στο σώμα όπως και στην λίμπιντο τους η διαρκής επιθυμία και ετοιμότητα για σεξ δεν είναι εφικτή.

Οι γυναίκες δεν τους καθοδηγούν

Κρίνεται αναγκαίο για το «καλύτερο» κρεβάτι του ζευγαριού, η γυναίκα να είναι ανοιχτή και καθοδηγητική ως προς τι της αρέσει.

Με αυτόν τον τρόπο το ζευγάρι θα αποφύγει τις παρανοήσεις και ο ένας θα μπορεί να δώσει στον άλλον αυτό που πραγματικά αποζητά, φτάνοντας την απόλαυση στα ύψη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr