
Αρης: Επέστρεψε ο Βέλεθ – Χωρίς τους διεθνείς η προπόνηση
Ο έμπειρος σέντερ μπακ επέστρεψε από την Ισπανία, αλλά δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης.
Την πρώτη του προπόνηση ως τεχνικός του Αρη έκανε την Δευτέρα ο Μίκαελ Ένινγκ. Ο Γερμανός κόουτς σήκωσε μανίκια και ξεκίνησε τη σκληρή δουλειά, με στόχο την επιστροφή της ομάδας στις νίκες, αρχής γενομένης από το ερχόμενο ματς με την Ξάνθη.
Από εκεί και πέρα, ο Φραν Βέλεθ επέστρεψε στην Ελλάδα από την Ισπανία, μετά την άδεια που είχε πάρει για οικογενειακούς λόγους, αλλά δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης.
Την Τρίτη οι Κίτρινοι θα προπονηθούν το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, με τον Ένινγκ να αρχίζει από αύριο ουσιαστικά την προετοιμασία της ομάδας, ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την Ξάνθη (20/10, 17:00).
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:
«Μετά το διήμερο ρεπό (Σαββατοκύριακο) επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ. Η προπόνηση ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με την Ξάνθη στο «Ξάνθη Arena» (20/10, 17:00), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.
Ο Φραν Βέλεθ, ο οποίος επέστρεψε από την Ισπανία (είχε πάρει άδεια για οικογενειακούς λόγους), δεν συμμετείχε στο σημερινό πρόγραμμα, λόγω ίωσης. Αύριο, Τρίτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»).
- Η ΕΕ προετοιμάζει την ενεργοποίηση της ρήτρας για την αμοιβαία άμυνα
- Παναγιώτης Ρέτσος: Ο αρχηγός δείχνει τον δρόμο…
- Καβάλα: Βυτιοφόρο ανετράπη στην Εγνατία Οδό – Δείτε βίντεο
- Οι «αόρατες» γυναίκες της Σχολής της Φρανκφούρτης
- Πρόωρες εκλογές: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κλείνει το μάτι στο ΠΑΣΟΚ να καταθέσει πρόταση μομφής
- Πήλιο: Πατέρας και κόρη έπεσαν με το ΙΧ σε χαράδρα 20 μέτρων




