Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αγγελική Δαλιάνη και Άνθιμος Ανανιάδης μαζί μετά από 11 χρόνια

Αγγελική Δαλιάνη και Άνθιμος Ανανιάδης μαζί μετά από 11 χρόνια

Έντεκα χρόνια μετά από τα γυρίσματα της σειράς «Μαρία η Άσχημη», η Αγγελική Δαλιάνη συνάντησε ξανά τον Άνθιμο Ανανιάδη

Αγγελική Δαλιάνη και Άνθιμος Ανανιάδης μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Μαρία η Άσχημη» γνώρισαν μεγάλη επιτυχία καθώς η σειρά, αποτέλεσε το ξεκίνημα για μία επιτυχημένη καριέρα στην υποκριτική και για τους δύο.

Σήμερα, έντεκα χρόνια μετά από τα γυρίσματα της σειράς «Μαρία η Άσχημη», η Αγγελική Δαλιάνη μαζί με το σύζυγό της, επίσης ηθοποιό ο Μάνος Παπαγιάννης, συνάντησαν ξανά τον Άνθιμο Ανανιάδη, με αφορμή ένα ιδιαίτερα ευχάριστο γεγονός.

Συγκεκριμένα, η Αγγελική Δαλιάνη και ο Άνθιμος Ανανιάδης ήταν καλεσμένοι στο γάμο της γνωστής δικηγόρου Γιάννας Παναγοπούλου με κουμπάρους την Τατιάνα Στεφανίδου και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Οι τρεις ηθοποιοί χάρηκαν ιδιαίτερα για το reunion και ο Άνθιμος Ανανιάδης δεν έχασε την ευκαιρία να απαθανατίσει τη στιγμή με μια αναμνηστική φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media.

«Βίον ανθοσπαρτον για το Γιάννη και τη Γιάννα.. #Mαριαηασχημη❤️ #reunion #σαςαγαπω» έγραψε χαρακτηριστικά ο Άνθιμος Ανανιάδης στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε, ενώ όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια και τα likes έπεσαν βροχή….

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία από το reunion των Αγγελική Δαλιάνη – Άνθιμου Ανανιάδη:

Η σειρά «Μαρία η Άσχημη» ήταν μία ρομαντική κομεντί, που γνωρίσει τεράστια επιτυχία το 2007 σημειώνοντας υψηλές τηλεθεάσεις που έφθαναν το 40%. Η Αγγελική Δαλιάνη στο ρόλο της Μαρίας Παπασωτηρίο και ο Άνθιμος Ανανιάδης στο ρόλο του Αλέξη Μαντά, ήταν το πρωταγωνιστικό δίδυμο που έγινε ιδιαίτερα αγαπητό στο τηλεοπτικό κοινό.

Η «Μαρία η Άσχημη» ήταν η όγδοη προσαρμογή της κολομβιανής σειράς με το όνομα «Yo soy Betty, la Fea», που γράφτηκε από τον Φερνάντο Γκαϊτάν. Την απόδοση του σεναρίου για την ελληνική εκδοχή ανέλαβαν οι Ρόζυ Ρήγα και Τζο Φράγκου, ενώ την γενική επιμέλεια της σειράς, ο σεναριογράφος και ηθοποιός Αλέξανδρος Ρήγας, με σκηνοθέτη την Ζένια Χρυσανίδου.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024