Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Audi E-Tron Sportback 2020: Η δυναμική όψη

Audi E-Tron Sportback 2020: Η δυναμική όψη

Η coupe SUV παραλλαγή αμαξώματος του ηλεκτροκίνητου E-Tron πραγματοποιεί τα τελευταία χιλιόμετρα δοκιμών εν όψει της πρεμιέρας της σε αμερικανικό έδαφος, στα μέσα Νοεμβρίου.

Φωτογραφίες: Automedia

H γερμανική φίρμα ετοιμάζεται να προσθέσει μια δυναμικότερη, coupe σχεδιαστικής λογικής, Sportback έκδοση στην γκάμα του αμιγώς ηλεκτρικού της μοντέλου E-Tron η οποία και αναμένεται να πραγματοποιήσει την επίσημη πρεμιέρα της στο πλαίσιο της προσεχούς έκθεσης του Los Angeles στις 19 Νοεμβρίου.

Όπως ακριβώς ισχύει και για την πρόσφατη Sportback έκδοση του Q3, έτσι και στην περίπτωση του E-Tron η ομώνυμη έκδοση υιοθετεί ένα δυναμικότερο σχεδιαστικό προσανατολισμό, κυρίαρχο στοιχείο του οποίου είναι το χαρακτηριστικό τόξο της γραμμής οροφής.

Αν και αυτό αναμένεται να έχει κάποια επίπτωση στον χώρο του πορτ μπαγκάζ (807-1.614 λίτρα)  και στο διαθέσιμο χώρο καθ΄ύψος για τους επιβάτες του πίσω καθίσματος, το αποτέλεσμα είναι σίγουρα κομψότερο σε σχέση με την μέχρι σήμερα τετραγωνισμένη λογική του γνωστού E-Tron.

Σε επίπεδο κινητήριου συνόλου, δεν αναμένονται αλλαγές σε σχέση με την ήδη γνωστή έκδοση του E-Tron, με την Sportback έκδοση να αξιοποιεί το ηλεκτρικό σύνολο των 408 ίππων σε συνδυασμό με μπαταρία 95 kWh.

Παρ΄όλα αυτά, αξίζει να σημειωθεί ότι η Audi έχει ήδη ανακοινώσει ισχυρότερες S εκδόσεις για αμφότερα τα ηλεκτρικά SUV, τα οποία θα προσφέρουν επιπλέον ισχύ και θα ακολουθήσουν μια πιο σπορ διαμόρφωση σε ό,τι αφορά τις ρυθμίσεις της ανάρτησης, την απόκριση του συστήματος διεύθυνσης.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024