Θα μπορούσε αυτή την εποχή να είναι μαζί με τον Φάνη Μαυρομάτη στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και να διεκδικούν θέση στο κέντρο της άμυνας. Άλλωστε, έχουν γεννηθεί τον ίδιο μήνα του ίδιου έτους, με μόλις δύο μέρες διαφορά και ανήκουν στην ίδια «φουρνιά» του Τριφυλλιού.

Ο Μαυρομάτης είναι γεννημένος στις 16 Ιανουαρίου του 1997 και ο Παντελής Χατζηδιάκος στις 18 Ιανουαρίου του ίδιου έτους.

Όμως, ο «θεός της μπάλας» είχε διαφορετικά σχέδια για τον Παντελή Χατζηδιάκο. Με Έλληνα πατέρα και Ολλανδή μητέρα, ο Χατζηδιάκος άρχισε το ποδόσφαιρο στην Ρόδο, στον τοπικό Ευκλή Σορώνης.

Οι σκάουτερ του Παναθηναϊκού οι οποίοι «όργωναν» ακόμα τη χώρα πριν το… ξεχαρβάλωμα των «Panathinaikos Soccers Schools» τον εντόπισαν και εισηγήθηκαν την άμεση ένταξη στην ακαδημία. Το 2008 ο Χατζηδιάκος μπήκε εσώκλειστος στις εγκαταστάσεις της Παιανίας (δεν είχε γίνει ακόμα η μετακόμιση στο «Καλαφάτης») και αγωνίστηκε με τα μικρά ηλικιακά τμήματα.

Ο Χατζηδιάκος έκανε όνειρα για καριέρα στον Παναθηναϊκό, όμως η οικονομική κρίση που χτύπησε την υφήλιο, έπληξε και την οικογένεια του. Οι δραστηριότητες του πατέρα του δεν απέδιδαν και στα τέλη του 2010, για καθαρά οικονομικούς λόγους η οικογένεια μετακόμισε στο Άλκμααρ της Ολλανδίας, όπου ήταν η γενέτειρα της μητέρας του.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Γράψτε το σχόλιο σας