Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παντελής Χατζηδιάκος: Από την Παιανία στο ντεμπούτο της Ρώμης

Παντελής Χατζηδιάκος: Από την Παιανία στο ντεμπούτο της Ρώμης

Θα μπορούσε να διεκδικεί θέση με τον Μαυρομάτη στο κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού... Όμως, ο Παντελής Χατζηδιάκος μετανάστευσε μικρός στην Ολλανδία και καθιερώθηκε στην Άλκμααρ

Θα μπορούσε αυτή την εποχή να είναι μαζί με τον Φάνη Μαυρομάτη στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και να διεκδικούν θέση στο κέντρο της άμυνας. Άλλωστε, έχουν γεννηθεί τον ίδιο μήνα του ίδιου έτους, με μόλις δύο μέρες διαφορά και ανήκουν στην ίδια «φουρνιά» του Τριφυλλιού.

Ο Μαυρομάτης είναι γεννημένος στις 16 Ιανουαρίου του 1997 και ο Παντελής Χατζηδιάκος στις 18 Ιανουαρίου του ίδιου έτους.

Όμως, ο «θεός της μπάλας» είχε διαφορετικά σχέδια για τον Παντελή Χατζηδιάκο. Με Έλληνα πατέρα και Ολλανδή μητέρα, ο Χατζηδιάκος άρχισε το ποδόσφαιρο στην Ρόδο, στον τοπικό Ευκλή Σορώνης.

Οι σκάουτερ του Παναθηναϊκού οι οποίοι «όργωναν» ακόμα τη χώρα πριν το… ξεχαρβάλωμα των «Panathinaikos Soccers Schools» τον εντόπισαν και εισηγήθηκαν την άμεση ένταξη στην ακαδημία. Το 2008 ο Χατζηδιάκος μπήκε εσώκλειστος στις εγκαταστάσεις της Παιανίας (δεν είχε γίνει ακόμα η μετακόμιση στο «Καλαφάτης») και αγωνίστηκε με τα μικρά ηλικιακά τμήματα.

Ο Χατζηδιάκος έκανε όνειρα για καριέρα στον Παναθηναϊκό, όμως η οικονομική κρίση που χτύπησε την υφήλιο, έπληξε και την οικογένεια του. Οι δραστηριότητες του πατέρα του δεν απέδιδαν και στα τέλη του 2010, για καθαρά οικονομικούς λόγους η οικογένεια μετακόμισε στο Άλκμααρ της Ολλανδίας, όπου ήταν η γενέτειρα της μητέρας του.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024