Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σταφυλίδης : «Εμείς πρέπει να γυρίσουμε την κατάσταση»

Σταφυλίδης : «Εμείς πρέπει να γυρίσουμε την κατάσταση»

Ο Κώστας Σταφυλίδης ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Ιταλία πως οι παίκτες έφεραν την Εθνική στην κατάσταση την οποία βρίσκεται τώρα, οι ίδιοι πρέπει να το γυρίσουν κιόλας

Στη συνέντευξη Τύπου του αυριανού (12/10, 21:45) αγώνα της Ιταλίας με την Ελλάδα για τα προκριματικά του Euro 2020, ο Κώστας Σταφυλίδης τόνισε πως όλοι στην Εθνική σέβονται τις επιλογές του προπονητή, ενώ οι παίκτες που απαρτίζουν την ομάδα πρέπει να γυρίσουν την κατάσταση, καθώς είναι ευθύνη τους η τωρινή εικόνα.

Δείτε αναλυτικά τι ανέφερε ο Σταφυλίδης:

Για τον αγώνα με την Ιταλία: «Αντιλαμβανόμαστε το τι μπορεί να ζητάει και ο κόσμος και εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την Εθνική».

Για το κίνητρο που υπάρχει όταν παίζεις για την Εθνική και τις επιλογές του Φαν’τ Σιπ: «Όσον αφορά στις απουσίες είναι επιλογές του προπονητή. Σεβόμαστε ότι λέει. Κάθε απόφαση υπάρχει μετά από σκέψη.

Υπακούμε στο πλάνο του. Όσο για το κίνητρο είναι πως παίζουμε στην Εθνική, όχι στις ομάδες μας. Πάντα έχεις κίνητρο με μία μεγάλη Εθνική απέναντί σου, όπως της Ιταλίας, που έχει μεγάλα αστέρια».

Για την κατάσταση στην οποία έχει επέλθει η Εθνική και για το αν θέλουν να… χαλάσουν τη γιορτή των Ιταλών: «Νομίζω ότι δεν είναι τόσο σημαντικό να τους χαλάσουμε την γιορτή. Να κάνουμε μία καλή εμφάνιση για εμάς.

Αυτό είναι το σημαντικό. Εμείς φέραμε την κατάσταση εδώ και πρέπει να το γυρίσουμε. Δεν μας απασχολεί εάν είναι η Αρμενία ή η Ιταλία. Πρέπει να παίξουμε καλά».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024