Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαντσίνι: «Ίσως κρύβει εκπλήξεις η Ελλάδα»

Μαντσίνι: «Ίσως κρύβει εκπλήξεις η Ελλάδα»

Για τις αλλαγές στην Εθνική μας ομάδα, αλλά και τις επιτυχημένες εμφανίσεις που έχει η Ιταλία μίλησε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα με την Ελλάδα (12/10, 21.45)

Ο τεχνικός της Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, στάθηκε στις αλλαγές που έχουν δημιουργηθεί στην Εθνική Ελλάδος, μία ημέρα πριν το παιχνίδι (12/10, 21.45) μεταξύ των δύο χωρών για τα προκριματικά του ΕURO 2020

Ο Ιταλός μίλησε και για τις επιτυχημένες εμφανίσεις της ομάδας του σε αυτή τη προκριματική φάση, ενώ τόνισε πως η «σκουάντρα ατζούρα» χρειάζεται την κατάκτηση ενός τροπαίου μετά από πολλά χρόνια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρομπέρτο Μαντσίνι στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου:

Για το αν περίμενε πως θα πετύχει όσα πέτυχε στο διάστημα της παρουσίας του στην Ιταλία: «Πρέπει πρώτα να κερδίσουμε αύριο. Δεν πίστευα μετά από 15 μήνες ότι θα φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο. Ποτέ δεν είχαμε τεράστιες δυσκολίες εκτός από τα 2-3 πρώτα ματς. Μετά έγινε ένα πολύ καλό γκρουπ και πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά».

Για τις σκέψεις του για το παιχνίδι: «Είναι η μοναδική μου αμφιβολία αν θα παίξει ο Μπερναντέρσκι ή ο Μπαρέλα».

Για τις σκέψεις του για το Μουντιάλ: «Τώρα κοιτάω το Euro, το Μουντιάλ θα το δούμε μετά. Θέλουμε να βάλουμε ένα τρόπαιο στη βιτρίνα μας. Λείπει αρκετό καιρό κάτι».

Για τη γνώμη του για την παρουσία του επικεφαλής της ομάδας: «Με ευχαριστεί η ενέργεια του προέδρου. Ήταν χρόνια συμπαίκτης μου και τώρα είναι ώριμος και θα μας βοηθήσει».

Για την ελληνική ομάδα: «Πιστεύω ότι οι αλλαγές της Ελλάδας μας φέρνουν απέναντι σε πιθανές εκπλήξεις. Είναι σημαντικό που θα λείπουν κάποιοι παίκτες, γιατί δεν ξέρουμε τι πλάνο θα ακολουθήσουμε».

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024