Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κανέλλη- Μπογδάνος : Κόντρα χωρίς προηγούμενο για τον διαδηλωτή του ΠΑΜΕ

Κανέλλη- Μπογδάνος : Κόντρα χωρίς προηγούμενο για τον διαδηλωτή του ΠΑΜΕ

Λιάνα Κανέλλη: Δεν μπορεί να λυθεί με ρουφιανιλίκια το θέμα - Μπογδάνος:  Πόσους σταυρούς πήρε η κα Κανέλλη στην Α’ Αθήνας; Πόσους σταυρούς πήρα εγώ;

Άγρια κόντρα χωρίς προηγούμενο ξέσπασε ανάμεσα στην Λιάνα Κανέλλη και τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο για τον διαδηλωτή του ΠΑΜΕ που κλώτσησε αστυνομικό.

Λιάνα Κανέλλη: Δεν μπορεί να λυθεί με ρουφιανιλίκια το θέμα

Η Λιάνα Κανέλλη έκανε λόγο για ρουφιανιλίκια και χαφιεδιλίκια αναφερόμενη στην υπόθεση με την δημοσιοποίηση των στοιχείων διαδηλωτή στη συγκέντρωση κατά της έλευσης του ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Μαικ Πομπέο στην Ελλάδα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ, η κα Κανέλλη είπε ότι «είναι μία υπόθεση που δεν μπορεί να λυθεί ούτε με ρουφιανιλίκια, ούτε με διαρροές, ούτε με χαφιεδιλίκια» και ερωτηθείσα τι εννοεί, απάντησε: «εκμετάλλευση ίδιον όφελος ενός επεισοδίου που δεν σε αφορά» και πρόσθεσε: «Μην με αναγκάσεις να τον κάνω περισσότερο διάσημο από όσο προσπαθεί να γίνει, γιατί αυτός είναι ο στόχος του».

Ο δημοσιογράφος τη ρώτησε εκ νέου αν αναφέρεται στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και η βουλευτής του ΚΚΕ απάντησε: «Ναι, αυτός είναι ο στόχος του. Και επειδή ο στόχος του φτάνει στο να πιάνει το στόμα του ιστορίες από το ΑΚΕΛ και το ΚΚΕ μέχρι τα τελευταία 100 χρόνια του τόπου, επειδή δεν έχω καμία διάθεση να αντιμετωπίσω ποτέ μου το τέρας σαν να του μοιάζω, δεν θέλω να πάω παραπέρα. Αρκετή δημοσιότητα πήρε από μια κλωτσιά που δεν είχε το κουράγιο ο ίδιος να τη δώσει ποτέ στη ζωή του για λογαριασμό τρίτου, γιατί η κλωτσιά που έδωσε ο νεαρός ήταν για λογαριασμό τρίτου. Υπερασπίστηκε ανθρώπους που τους επιτέθηκαν».

Μπογδάνος:  Πόσους σταυρούς πήρε η κα Κανέλλη στην Α’ Αθήνας; Πόσους σταυρούς πήρα εγώ;

Ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ζήτησε να παρέμβει στην εκπομπή του ΣΚΑΪ για να απαντήσει στις δηλώσεις της κ. Κανέλλη.

«Με λύπη μου πληροφορούμαι ότι η κυρία Κανέλλη, με έναν τρόπο που θυμίζει σκοτεινές σελίδες της ελληνικής ιστορίας προσωποποιεί την αυτονόητη για εμένα αναπαραγωγή και όχι αποκάλυψη των στοιχείων ενός δράστη εγκληματικής ενέργειας. Τα ρουφιάνος και τα χαφιές και η ιδεολογικοποιήση ουσιαστικά της πολιτικής διαφωνίας είναι μέθοδοι που όχι μόνο θέτουν τους πολιτικούς αντιπάλους, όπως εμένα, σε κίνδυνο. Η κυρία Κανέλλη καλά θα κάνει να μάθει λίγο για το πώς λειτουργεί ένας γενικότερος χώρος ο οποίος την ακούει, αλλά επίσης βάλουν κατά του ήθους το οποίο θα έπρεπε να έχουν τα στελέχη του ελληνικού κοινοβουλίου.

Όσον αφορά στο εάν το κάνω για προσωπικούς λόγους, η χρεοκοπημένη πολιτική ιδεολογία της κυρίας Κανέλλη ενδεχομένως σιγά-σιγά να αρχίζει να μοιάζει και με την πολιτική της πορεία. Πόσους σταυρούς πήρε η κα Κανέλλη στην Α’ Αθήνας; Πόσους σταυρούς πήρα εγώ; Ποιος έχει ανάγκη να στοχοποιεί για πολιτικούς λόγους. Κάνω ιδεολογικό αγώνα και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να το γυρνάει».

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024