Κάθε ρεκόρ σπάει η ταινία Joker. Η ταινία με τον Χοακίν Φίνιξ στον πρωταγωνιστικό ρόλο αποτελεί αφορμή για τεράστιες ουρές στους κινηματογράφους παρά το γεγονός πως η απεικόνιση της βίας στα πλάνα της είναι για πολλούς αμφιλεγόμενη.

Ωστόσο, φαίνεται πως ρεκόρ δεν σπάει μόνο στα ταμεία των κινηματογράφων αλλά και σε… δημοφιλή ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος TMZ, τα στατιστικά της ιστοσελίδας Pornhub σημείωσαν τρομερή αύξηση στις αναζητήσεις με τη λέξη «Joker» κατά το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Περισσότερες από 741 χιλ. αναζητήσεις

Τουλάχιστον 741 χιλ. αναζητήσεις έλαβαν χώρα κατά τις 4 πρώτες ημέρες που ακολούθησαν την κυκλοφορία της ταινίας στις 8 Οκτωβρίου.

 

«Η μεγαλύτερη ‘κυκλοφοριακή συμφόρηση’ στη μηχανή αναζήτησης του Pornhub παρατηρήθηκε την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, με τις αναζητήσεις να φτάνουν τις 291.628» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Joker – Ο Φοίνιξ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για sequel

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ανάλογα φαινόμενα έχουν παρατηρηθεί και στο παρελθόν, όταν κυκλοφόρησαν οι ταινίες υπερηρώων «Avengers: Endgame» και «Suicide Squad».