Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Joker : Ο Φοίνιξ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για sequel

Joker : Ο Φοίνιξ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για sequel

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας Joker του Τοντ Φίλιπς, μιλά για τις ατέλειωτες δυνατότητες του εμβληματικού κακού της DC, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για ένα sequel της ταινίας που σπάει ταμία

Η ταινία Joker του Τοντ Φίλιπς, με πρωταγωνιστή τον Χοακίν Φoίνιξ σε μία ερμηνεία πολλών καρατίων, έχει σπάσει τα ταμεία στο παγκόσμιο box office, ήδη από το πρώτο Σαββατοκύριακο προβολής της στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Μπορεί ο Joker του Φίλιπς να αποτελεί μία εντελώς ξεχωριστή ταινία σε σύγκριση με το υπόλοιπο κινηματογραφικό σύμπαν της DC, ωστόσο η τεράστια επιτυχία του, έχει κάνει τον ίδιο τον Χοακίν Φοίνιξ αλλά και τον σκηνοθέτη του νέου Joker, να επεξεργάζονται την πιθανότητα μιας κινηματογραφικής συνέχειας του χαρακτήρα, αφήνοντας ανοιχτά τα σενάρια για ένα μελλοντικό sequel.

https://www.instagram.com/p/B3YfzAvp4fe/?utm_source=ig_web_copy_link

Σε πρόσφατη μάλιστα συνέντευξή του, στα πλαίσια προώθησης της ταινίας ο Χοακίν Φονίξ, βρέθηκε καλεσμένος της εκπομπής «Popcorn with Peter Travers», κάνοντας λόγο για «ατέλειωτες δυνατότητες του Joker».

«Δεν φανταζόμουν ποτέ αυτό το ρόλο, ως τον ονειρεμένο μου. Αλλά τώρα ειλικρινά, δεν μπορώ να σταματήσω να το σκέφτομαι. Μιλάω πολύ με τον Τοντ για ποια άλλα πράγματα μπορούμε να κάνουμε γενικά, να δουλέψουμε μαζί, αλλά και πιο ειδικά. Αν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο με τον Joker, θα είχε ενδιαφέρον».

Μπορεί ο Φοίνιξ να μη μιλά ξεκάθαρα για ένα sequel του Joker, ωστόσο φαίνεται πως σίγουρα υπάρχει σαν σκέψη τόσο στο δικό του μυαλό όσο και στου σκηνοθέτη του, με τον ηθοποιό να μη διστάζει να την εκφράζει και δημόσια.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο

Από την άλλη, και  ο σκηνοθέτης Τοντ Φίλιπς επιλέγει να απαντήσει γύρω από θεωρίες για το μέλλον του Joker με απαντήσεις που καλύπτονται από ένα πέπλο μυστηρίου.

Μπορεί όντως να γυριστεί ένας Joker 2;

Πολλοί ωστόσο είναι και εκείνοι που υποστηρίζουν πως μία συνέχεια του Joker από τον Τοντ Φίλιπς, δεν στέκει και πολύ σαν σενάριο, καθώς η ταινία έχει πλασαριστεί ως award winning ταινία και όχι με τη λογική ταινιών block buster.

Τα επιχειρήματα και των δύο πλευρών των είναι πολλά και ισχυρά, και όλα δείχνουν πως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ο Joker, θα συνεχίσει να μας ιντριγκάρει και να κερδίζει ολοένα και περισσότερους  θαυμαστές.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024