Πώς αντιμετωπίζουν τα τουρκικά ΜΜΕ την εισβολή στη Συρία
Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης παρουσιάζουν την εισβολή στη Συρία ως τη μεγαλύτερη επιχείρηση που έγινε ποτέ, μετά την εισβολή στην Κύπρο.
Ξεκίνησε το μεσημέρι της Τετάρτης η στρατιωτική επιχείρηση της Τουρκίας στη βόρεια Συρία.
Τουρκικά μαχητικά έχουν ήδη βομβαρδίσει τη βορειοανατολική Συρία. Μάλιστα, πληροφορίες κάνουν λόγο και για δύο νεκρούς, ωστόσο δεν επιβεβαιώνονται από επίσημες πηγές.
Την ίδια στιγμή, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ δήλωσε πως «δείχνουν ιδιαίτερη ευαισθησία προς τον άμαχο πληθυσμό».
Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης παρουσιάζουν την εισβολή ως τη μεγαλύτερη επιχείρηση που έγινε ποτέ, μετά την εισβολή στην Κύπρο.
Πηγή: onetv.gr
- Υπόθεση Ρομπ Ράινερ: Εκτός υπεράσπισης ο δικηγόρος του γιου του που κατηγορείται για τη δολοφονία του
- Χαμηλό βαθμό στο Ταμείο Ανάκαμψης παίρνει η Ελλάδα – Τα σημεία που υστερεί
- Υπαναχώρηση Δένδια: «Το Διεθνές Δίκαιο είναι διαχρονικά κύριο συστατικό της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής»
- Αποκαλυπτικό δημοσίευμα για τη Euroleague: «Ομάδες σχηματίζουν νέα συμμαχία»
- Το νομοσχέδιο για τις Ένοπλες Δυνάμεις και οι σφοδρές αντιδράσεις των Υπαξιωματικών
- Κόρινθος: Βίντεο ντοκουμέντο από το σοκαριστικό τροχαίο με τους δύο νεκρούς



