Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ρουβίκωνας : Δημιουργεί επίσημο site με ανάλυση των επιθέσεών του

Ρουβίκωνας : Δημιουργεί επίσημο site με ανάλυση των επιθέσεών του

Μέσα από το site o Ρουβίκωνας θα αναλύει τις επιθέσεις του και θα προσδιορίζει τις επόμενες κινήσεις του

Στην δημιουργία site με την ανάλυση των επιθέσεών του προχωρά τις επόμενες ημέρες ο Ρουβίκωνας!

Στον επίσημο ιστότοπό του ο Ρουβίκωνας θα προχωρά ακόμη και και σε αυτοκριτική και προσδιορισμό των επομένων κινήσεών του.

Παράλληλα οι ακτιβιστές των Εξαρχείων που έχουν προχωρήσει σε περισσότερες από 160 επιθέσεις και συμβολικές ενέργειες θα οργανώσουν εκδηλώση για νέο «άνοιγμα στην λαϊκή βάση «και ενίσχυση των τάξεων της οργάνωσης.

Την ίδια ώρα μέλη του Ρουβίκωνα ανέφεραν προσφάτως σε διαδικτυακή εκπομπή ότι ο «κόσμος του αγώνα είναι με το όπλο παρά πόδα», λόγω της κινητοποίησης της ΕΛΑΣ καθώς κι ότι η παρουσία των αστυνομικών στα Εξάρχεια είναι «ασφυκτική». Ασκώντας κριτική για τις επιχειρήσεις της ΕΛΑΣ στην περιοχή ότι «κυνηγούν άτομα για κατοχή μερικών γραμμαρίων ναρκωτικών».

Οι ακριβιστές των Εξαρχείων ανακοίνωσαν λοιπόν ότι θα προχωρήσουν στις 3-4 Νοέμβρίου σε «εκδήλωση απεύθυνσης στην κοινωνική βάση» σε κινηματογραφο της Αθήνας. Παράλληλα θα παρουσιάσουν τον ιστότοπο του Ρουβίκωνα.

Όπως ανέφεραν σε σχετικό κείμενό τους «παρουσιάζοντας τον ιστότοπό μας που θα αποτυπώνει χρόνια δράσης και την λογική της πολιτικής παρουσίας μας, θα κάνουμε μια συνολική αποτίμηση των πέντε χρόνων Ρουβίκωνα. Τα συμπεράσματα, όσα «μας βγήκαν», όσα «δεν μας βγήκαν».

Τις προκλήσεις που αντιμετωπίσαμε στην δομή μας, την εμπειρία που αποκομίσαμε από τους τρόπους απεύθυνσής μας, τα μέτωπα που ανοίξαμε κι αυτά που δεν ανοίξαμε, το πώς αντιμετωπίζουμε την καταστολή αλλά και την αλληλεγγύη σε Ελλάδα και εξωτερικό. Στην συνέχεια θα ακολουθήσει μια ανοιχτή συζήτηση πάνω στις προτεραιότητες και τις μορφές που πρέπει να αποκτήσει ο αγώνας στην νέα πολιτική, εθνική και διεθνή συγκυρία. Το ερώτημα του «τι κάνουμε τώρα».»

Για να συμπληρωθεί ακολούθως «το κάλεσμα δεν έχει μοναδικό σκοπό να παρουσιάσουμε τον εαυτό και τις απόψεις μας. Ούτε μόνο να γίνει ένας γόνιμος διάλογος. Είναι επίσης κάλεσμα συμμετοχής στον Ρουβίκωνα. Καλούμε ανθρώπους της κοινωνικής βάσης, τα ταξικά μας αδέλφια, να έρθουν, να ακούσουν, να μιλήσουν και αν η πολιτική μας ταυτότητα τους καλύπτει, να έρθουν μαζί μας. Να οργανώσουμε μαζί το επόμενο βήμα του Ρουβίκωνα».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024