
Κίνα για υπόθεση Μπάιντεν : Δεν θα αναμειχθούμε στα εσωτερικά των ΗΠΑ
Στον απόηχο της πρότασης Τραμπ στο Πεκίνο να ερευνήσει τους Μπάιντεν, η Κίνα απαντά πως δεν σκοπεύει να ανακατευτεί
Η Κίνα δεν έχει πρόθεση να αναμειχθεί σε εσωτερικές υποθέσεις των ΗΠΑ, δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Κίνας Γκενγκ Σουάνγκ, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την πρόταση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στο Πεκίνο, να ερευνήσει τον πολιτικό του αντίπαλο Τζο Μπάιντεν και τον γιο του Χάντερ.
Τραμπ σε Κίνα : Ερευνήστε τους Μπάιντεν
Ο Ντόναλντ Τραμπ την περασμένη εβδομάδα κάλεσε το Πεκίνο να ξεκινήσει έρευνα για τον Μπάιντεν ο οποίος διεκδικεί το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές του 2020. Το Κογκρέσο έχει ξεκινήσει επίσημη έρευνα για ενδεχόμενη παραπομπή του επειδή ζήτησε από τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι να ερευνήσει τους Μπάιντεν.
Ο Τραμπ έχει πει ότι ο Μπάιντεν και ο γιος του είναι «διεφθαρμένοι», αλλά δεν έχει δώσει αποδείξεις για τον ισχυρισμό του.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μια νέα έρευνα ανακάλυψε ποιοι υπερβάλουν με το αλάτι στο φαγητό
- Σαρωτικοί έλεγχοι για ΦΠΑ – Στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ e-shops και μικρές επιχειρήσεις
- Ελληνική οικονομία: Πόσο χαμηλώνει ο πήχης λόγω πολέμου;
- Explosive Media: Τα «αθώα» Lego που «νίκησαν» τον Τραμπ – Τα κινούμενα σχέδια στον… πόλεμο
- Συνταγή: Ριζότο με μελάνι σουπιάς
- Το αμερικανικό Πεντάγωνο εντείνει τον σχεδιασμό για πιθανές στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Κούβα





