Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Χατζηγιοβάνης-Δώνης: Τι είπαν πριν το ματς με την Ξάνθη

Χατζηγιοβάνης-Δώνης: Τι είπαν πριν το ματς με την Ξάνθη

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης είχε συνάντηση με τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Γιώργο Δώνη, με τον τελευταίο να του ανακοινώνει πως θα μείνει εκτός αποστολής για το ματς. Πως αντέδρασε ο νεαρός μεσοεπιθετικός.

Ο νεαρός που ως γνωστόν δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του, βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας και ο Γιώργος Δώνης καλείται να αποφασίσει πως και αν θα χρησιμοποιήσει τον νεαρό μεσοεπιθετικό στα προσεχή ματς μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά η υπόθεσή του.

Πριν από το ματς με την Ξάνθη στη Ριζούπολη, οι δύο άνδρες είχαν τετ α τετ στο οποίο ο προπονητής του Παναθηναϊκού εξήγησε γιατί τελικά άφησε τον 22χρονο εκτός αποστολής σύμφωνα με την Sportime.

«Για να σε προστατέψω το κάνω, άκουσέ με», ήταν μια από τις χαρακτηριστικές ατάκες του Δώνη, με τον Χατζηγιοβάνη να απαντά «Βάλε να παίξω, μπορώ να βοηθήσω». Τελικά έμεινε εκτός αποστολής, παίρνοντας ωστόσο διαβεβαίωση πως μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τα ματς των εθνικών ομάδων, θα πάρει τις ευκαιρίες του στην πράσινη 11άδα.

Ο νεαρός εξτρέμ ωστόσο δεν έκρυψε την απογοήτευσή του, λέγοντας στους συμπαίκτες του: «Δεν το καταλαβαίνω. Έχω συμβόλαιο, πληρώνομαι και θέλω να βοηθήσω. Δεν υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό μου»…

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024