Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Η μέση ταλαιπωρεί ξανά τον Μακέντα

Παναθηναϊκός: Η μέση ταλαιπωρεί ξανά τον Μακέντα

Ο Φεντερίκο Μακέντα ταλαιπωρείται από το χρόνιο πρόβλημα στη μέση και θα ακολουθήσει πιο χαλαρούς ρυθμούς στις προπονήσεις για μην επιβαρυνθεί. Ανεβάζει την ένταση ο Φάουστο και «βλέπει» το Περιστέρι.

Μπορεί να αποθεραπεύτηκε από τη θλάση στον αριστερό προσαγωγό, όμως η μέση εξακολουθεί να ταλαιπωρεί τον Φεντερίκο Μακέντα. Ο Ιταλός επιθετικός νιώθει ενοχλήσεις και τη Δευτέρα δεν προπονήθηκε. Ο Μακέντα υποβλήθηκε σε θεραπεία και κατόπιν, έκανε χαλαρό πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Οι πόνοι που αισθάνεται ο Μακέντα στη μέση είναι χρόνιοι και δεν πρόκειται να εκλείψουν, οπότε ο ποδοσφαιριστής είναι υποχρεωμένος να ζήσει με το πρόβλημα του. Ωστόσο, σίγουρα είναι μία παράμετρος που δεν του επιτρέπει να αποδώσει στο 100%.

Στο μεταξύ, ο Φάουστο Τιένθα μετράει αντίστροφα για την ενσωμάτωση του στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού. Ο Ισπανός αμυντικός χαφ ανάρρωσε από την οσφυαλγία και μπορεί να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς. Τη Δευτέρα συμμετείχε στο πρώτο μέρος της προπόνησης και ολοκλήρωσε με ατομικό, αλλά με υψηλή ένταση.

Ο Φάουστο συγκεντρώνει πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Οκτωβρίου. Ωστόσο, ο 29χρονος παίκτης δεν θα ρισκάρει και θα τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη μόνο εφόσον είναι απόλυτα έτοιμος.

Τέλος, ο Ούφε Μπεκ δεν έχει ξεπεράσει την τενοντίτιδα στο αριστερό γόνατο και συνεχίζει να γυμνάζεται πιο χαλαρά. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Δανός εξτρέμ θα ενσωματωθεί με τους συμπαίκτες του τις επόμενες μέρες.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024