Παναθηναϊκός: Συνάντηση και επιστολή στον Χούμπελ
Η αγανάκτηση που νιώθουν στον Παναθηναϊκού με τον διαιτητή Σκουλά, ο ρόλος του Νίκου Νταμπίζα στις εξελίξεις και το μήνυμα που θα περάσει ο Γιάννης Αλαφούζος στον Χέρμπερτ Χούμπελ.
Με μία πρόταση που καταγράφει την πρόθεση της διοίκησης του Παναθηναϊκού να αλλάξει τακτική σε ότι αφορά την αντιμετώπιση της στις αποφάσεις των διαιτητών, κατέληγε η ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ του Σαββάτου (5/10).
«Ας γνωρίζουν, λοιπόν, οι ιθύνοντες της ελληνικής διαιτησίας ότι ο Παναθηναϊκός δεν σκοπεύει πλέον να παρακολουθήσει παθητικά τις πρακτικές που ακολουθούνται στις αναμετρήσεις του» αναφέρει το χαρακτηριστικό απόσπασμα.
Ασφαλώς, το ενδιαφέρον είναι τι ακριβώς σκοπεύει να πράξει η ΠΑΕ από εδώ και στο εξής. Διότι τον τελευταίο 1,5 χρόνο, ο Παναθηναϊκός είχε επιλέξει να απέχει από ανακοινώσεις ή από «διαρροές» προς τον Τύπο.
Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, οι άνθρωποι του Τριφυλλιού όταν είχαν παράπονα, τα εξέφραζαν απ’ ευθείας στον αρχιδιαιτητή Μέλο Περέιρα ή στους εντεταλμένους της FIFA και της UEFA.
- Η νέα εξέλιξη για το μέλλον του Αντετοκούνμπο: «Δεν θέλει ομάδα στη Δύση»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (14/4): Δράση με σπουδαία ματς στο Champions League
- Υγρός Στίβος: Άρση αποκλεισμού σε Ρωσία και Λευκορωσία
- Ο θόρυβος που περιμένει ο Αρνε Σλοτ στη ρεβάνς με την Παρί
- Γιουνάιτεντ – Λιντς 1-2: Ήττα – σοκ για τη Μάντσεστερ από τα «παγώνια»
- Φιορεντίνα – Λάτσιο 1-0: Βήμα παραμονής με Γκόσενς
- Μίλαν: Ο ανεπιθύμητος Λεάο μπορεί να φέρει πάνω 80 εκατ. ευρώ
- Άρης: Με Γαλανόπουλο η προπόνηση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442