Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Συνάντηση και επιστολή στον Χούμπελ

Παναθηναϊκός: Συνάντηση και επιστολή στον Χούμπελ

Η αγανάκτηση που νιώθουν στον Παναθηναϊκού με τον διαιτητή Σκουλά, ο ρόλος του Νίκου Νταμπίζα στις εξελίξεις και το μήνυμα που θα περάσει ο Γιάννης Αλαφούζος στον Χέρμπερτ Χούμπελ.

Με μία πρόταση που καταγράφει την πρόθεση της διοίκησης του Παναθηναϊκού να αλλάξει τακτική σε ότι αφορά την αντιμετώπιση της στις αποφάσεις των διαιτητών, κατέληγε η ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ του Σαββάτου (5/10).

«Ας γνωρίζουν, λοιπόν, οι ιθύνοντες της ελληνικής διαιτησίας ότι ο Παναθηναϊκός δεν σκοπεύει πλέον να παρακολουθήσει παθητικά τις πρακτικές που ακολουθούνται στις αναμετρήσεις του» αναφέρει το χαρακτηριστικό απόσπασμα.

Ασφαλώς, το ενδιαφέρον είναι τι ακριβώς σκοπεύει να πράξει η ΠΑΕ από εδώ και στο εξής. Διότι τον τελευταίο 1,5 χρόνο, ο Παναθηναϊκός είχε επιλέξει να απέχει από ανακοινώσεις ή από «διαρροές» προς τον Τύπο.

Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, οι άνθρωποι του Τριφυλλιού όταν είχαν παράπονα, τα εξέφραζαν απ’ ευθείας στον αρχιδιαιτητή Μέλο Περέιρα ή στους εντεταλμένους της FIFA και της UEFA.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Only in

Εκρηκτικό κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ στην Πολιτική Γραμματεία

H Όλγα Γεροβασίλη βγήκε από την αίθουσα της συνεδρίασης καταγγέλλοντας τις διαρροές ως συνειδητό τορπιλισμό της διαδικασίας και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024