Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πολάκης για Προανακριτική: Δεν τολμάτε να παραπέμψετε εμένα ή τον Τσίπρα

Πολάκης για Προανακριτική: Δεν τολμάτε να παραπέμψετε εμένα ή τον Τσίπρα

«Μου έρχεται να βάλω τα γέλια. Εκεί που μας χρωστούσαν πάνε να μας πάρουν και το βόδι. Δεν τολμάτε σε μένα ή τον Τσίπρα να κάνετε πρόταση για προανακριτική...» είπε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας

Πλήρη κάλυψη, μετά τον Αλέξη Τσίπρα, παρείχε στον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ο Παύλος Πολάκης, μιλώντας στην ολομέλεια της Βουλής.

«Μου έρχεται να βάλω τα γέλια. Εκεί που μας χρωστούσαν πάνε να μας πάρουν και το βόδι. Δεν τολμάτε σε μένα ή τον Τσίπρα να κάνετε πρόταση για προανακριτική…» είπε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, ο οποίος επανέλαβε ότι «κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν υπήρξε σκάνδαλο Novartis που στοίχισε περίπου 85 δισ. Ευρώ και ξεκίνησε από το 1997 επί Σημίτη – Γείτονα».

«Από 1,6 δισ. ευρώ εκτινάχθηκε στα 9 δισ. ευρώ η φαρμακευτική δαπάνη» είπε ο Παύλος Πολάκης, και μάλιστα -όπως πρόσθεσε- τη στιγμή που σε άλλες χώρες η αντίστοιχη δαπάνη μειώθηκε σημαντικά.

«Τί συμβαίνει; Εγιναν ξαφνικά οι Έλληνες αρρωστιάρηδες» διερωτήθηκε.

Κάλυψη και από Τσίπρα

Νωρίτερα, σφοδρή επίθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε στην κυβέρνηση ο Αλέξης Τσίπρας, υπερασπιζόμενος πλήρως τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Στηλιτεύοντας το γεγονός της απουσίας του πρωθυπουργού, αλλά και υπουργών ακόμη και υφυπουργών από τη Βουλή, ενώ συζητείται ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, ο κ. Τσίπρας είπε απευθυνόμενος προς τα έδρανα της ΝΔ: «Είστε ρεβανσιστές και δειλοί».

«Κατηγορείτε έναν πρώην υπουργό, έναν πολιτικό αντίπαλό σας, του καταλογίζετε σχεδόν πέντε κακουργήματα και δεν έχετε το σθένος να αναλάβετε την πολιτική ευθύνη της πράξης σας, δεν έχετε τα κότσια να είστε στα έδρανα για να εξηγήσετε και να υπερασπιστείτε την επιλογή σας» τόνισε ο κ. Τσίπρας.

Απέδωσε δε την επιλογή της κυβέρνησης να μην βρίσκονται κυβερνητικοί αξιωματούχοι στην αίθουσα της Βουλής στο ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «ντρέπεται για αυτό που κάνει».

Μιλώντας για πρωτοφανή κίνηση στην μεταπολιτευτική ιστορία του τόπου ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος κατηγορείται όχι γιατί υπάρχουν εναντίον του στοιχεία ότι «έβαλε στο δάχτυλο στο μέλι», αλλά γιατί «είχε το θράσος» να αναδείξει το σκάνδαλο Novartis, «το οποίο και εσείς αναγνωρίζετε ότι είναι από τα σημαντικότερα που έχει δει ο τόπος».

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024