Τι είπε ο Παπαγγελόπουλος για «Ρασπούτιν» και… αχαλίνωτο σεξ
Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, αναφέρθηκε με χιούμορ στις αναφορές περί «Ρασπούτιν»
Κατηγορηματικά αρνήθηκε όσα του αποδίδονται γύρω από την υπόθεση Novartis ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, στην ομιλία του στη Βουλή.
Ο ίδιος, σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους, έκανε λόγο για πολιτική δίωξη εναντίον του και εγκληματική οργάνωση που τον έχει στοχοποιήσει.
Θα μετατρέψω τους κατήγορούς μου σε κατηγορούμενους» είπε, βλέποντας… σκευωρία και υποστηρίζοντας ότι «στόχος είναι Τσίπρας».
Απαντώντας δε στην πρώην εισαγγελέα διαφθοράς, Ελένη Ράικου, η οποία τον έχει ανοιχτά κατονομάσει ως τον «Ρασπούτιν», υποστηρίζοντας μάλιστα στην κατάθεσή της πως και ο ίδιος αποκαλούσε έτσι τον εαυτό του, ο κ. Παπαγγελόπουλος έδωσε το… highlight της βραδιάς.
«Η κ. Ράικου είναι ανιστόρητη. Ισχυρίζεται ότι αυτοαποκαλούμαι Ρασπούτιν. Για ιδιότητες, μηχανορραφίες, σκευωρίες, ίντριγκες, παρεμβάσεις, που όμως δεν αποδίδονται στον Ρασπούτιν, αλλά σε άλλα ιστορικά πρόσωπα» ανέφερε και πρόσθεσε:
«Θα μπορούσα να αποκαλώ τον εαυτό μου αν είχα αυτές τις ιδιότητες Μακιαβέλι, Μέτερνιχ. Ο Ρασπούτιν έμεινε στην ιστορία όχι για μηχανορραφίες, ίντριγκες, σκευωρίες, αλλά για κάποια φυσικά του προσόντα και για την θεωρία του ότι το αχαλίνωτο σεξ οδηγεί στην απόλυτη εξάντληση και μετά στη θέωση. Είναι άλλη μια απόδειξη ότι εγώ ποτέ δεν είπα τον εαυτό μου Ρασπούτιν» είπε.
Λίγο αργότερα, ωστόσο, ομολόγησε πως ίσως ήταν λάθος του που κάνει χιούμορ αλλά «χρειάζεται και αυτό».
- Βατικανό: Μαθητές έμαθαν στον Πάπα να κάνει το «six – seven» [βίντεο]
- «Η Μπαρτσελόνα έχει στην κορυφή της λίστας της τον Βασίλη Σπανούλη»
- Δήμος Καβάλας: Υπογραφή σύμβασης παραχώρησης της έκτασης της Παναγούδας
- Ιράν: Ανακοίνωσε τη σύσταση νέου φορέα για τα Στενά του Ορμούζ – Με το δάχτυλο στη σκανδάλη, οι συνομιλίες παραμένουν ζωντανές
- Ρόδος: Βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή του φρικτού τροχαίου με τις δύο νεκρές γυναίκες
- Emily in Paris: Η Λίλι Κόλινς «εισέβαλε» στη Μύκονο
- Παπασταύρου: Η γεώτρηση στο Block 2 του Ιονίου θα ξεκινήσει νωρίτερα
- Η Αριστερά ρευστοποιείται με δική της ευθύνη -και δεν φταίει ο Αλέξης Τσίπρας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 18.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-bhylviu-14464685-315x220.jpg)























![Βατικανό: Μαθητές έμαθαν στον Πάπα να κάνει το «six – seven» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/fca1f0c8-papas-315x220.jpg)











































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442