Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μίλι Μπόμπι Μπράουν : Η πιτσιρίκα του «Stranger Things» μεγάλωσε απότομα

Μίλι Μπόμπι Μπράουν : Η πιτσιρίκα του «Stranger Things» μεγάλωσε απότομα

Καθώς μεγαλώνει και γίνεται ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς «Stranger Things» Μίλι Μπόμπι Μπράουν, φαίνεται πως ωριμάζει και σε προσωπικό επίπεδο.

Καθώς μεγαλώνει και γίνεται ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, η 15χρονη πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς «Stranger Things» Μίλι Μπόμπι Μπράουν, φαίνεται πως ωριμάζει και σε προσωπικό επίπεδο.

Η ταλαντούχα Μίλι Μπόμπι Μπράουν, συμμετείχε πρόσφατα σε συζήτηση με τη δημοσιογράφο Ιλέιν Γουέλτεροθ σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη,  με αφορμή τη συνεργασία της με το brand κοσμημάτων Pandora.

Σε δηλώσεις στο Seventeeen,  εξήγησε ότι έχει βρει έναν τρόπο να διατηρεί την ψυχική της υγεία, όταν βρίσκεται αντιμέτωπη με αρνητικά σχόλια.

https://www.instagram.com/p/B3XjsYaguQF/?utm_source=ig_web_copy_link

«Αποκλείω κάθε αρνητικότητα στη ζωή μου, οπότε όποιος ή οτιδήποτε μπαίνει στον δρόμο μου ώστε να μην είμαι ευτυχισμένη δεν θα είναι πλέον στη ζωή μου» είπε η Μίλι Μπόμπι Μπράουν μιλώντας για το πως κρατά το μυαλό της καθαρό μόνο με θετικές σκέψεις,  ενώ συνεχίζοντας δήλωσε:

«Νομίζω ότι οι τοξικοί άνθρωποι – άνθρωποι που δεν μας κάνουν πραγματικά ευτυχισμένους – πρέπει να αποκλείονται από τον περίγυρο μας. Προφανώς, ισχύει το ίδιο και για την αρνητικότητα που μπορεί να συναντήσει κανείς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε καμία περίπτωση δεν  μπορεί να θεωρηθεί υγιής έκφραση»

Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν συνεχίζοντας, έδωσε συμβουλές γύρω από το πώς μπορεί κανείς να προστατευτεί από ένα τοξικό περιβάλλον. Σύμφωνα λοιπόν με την νεαρή, αλλά μάλλον ήδη αρκετά ώριμη Μίλι Μπόμπι Μπράουν:

«Πρέπει να βρίσκεστε σε έναν ευχάριστο χώρο. Και βεβαιωθείτε ότι αγαπάτε τον εαυτό σας και ότι κάνετε πράγματα που τελικά θα σας κάνουν ευτυχισμένους. Και εφόσον το κάνετε αυτό πρώτα, στη συνέχεια θα βρείτε την αυτοπεποίθησή σας και την αγάπη για τον εαυτό σας σε όλο αυτό το ταξίδι».

View this post on Instagram

vanity fair italy was reallyyyyy cool so thank u 🖤

A post shared by mills (@milliebobbybrown) on

Από τη φτώχεια στην κορυφή

Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν γεννήθηκε στη Μαρμπέγια, όταν η οικογένειά της μετακόμισε από την Αγγλία στην Ισπανία, για να εργαστεί στο εστιατόριο που διατηρούσαν εκεί οι παππούδες της. Υστερα από λίγο καιρό επέστρεψαν στην Αγγλία και, όταν η Μίλι ήταν οκτώ ετών, μετακόμισαν εκ νέου στη Φλόριντα, όπου ο πατέρας της ξεκίνησε μια επιχείρηση λεύκανσης δοντιών.

View this post on Instagram

keep bein weird n quirky… ily ♡

A post shared by mills (@milliebobbybrown) on

Εκείνη τότε γράφτηκε σε σχολή υποκριτικής και ένας ατζέντης που διέκρινε το ταλέντο της  τους ζήτησε να μετακομίσουν στο Λος Αντζελες για να την βοηθήσει να κάνει καριέρα. Πεπεισμένοι για το ταλέντο της, οι Μπράουν τα πούλησαν όλα για να μετακομίσουν μαζί της, περνώντας παράλληλα όμως μεγάλες οικονομικές δυσκολίες.

«Υπήρχαν στιγμές που δεν ξέραμε αν θα μπορούσαμε να αγοράσουμε φαγητό ή να πληρώσουμε το ενοίκιο. Ήταν πολύ δύσκολα. Χύνονταν πολλά δάκρυα» έχει δηλώσει η Μίλι Μπόμπι Μπράουν αποκαλύπτοντας ότι κάποια στιγμή αναγκάστηκαν να ζητήσουν χρήματα από τη μάνατζέρ της.

https://www.instagram.com/p/B3XiGurAV64/?utm_source=ig_web_copy_link

Μπορεί να έπαιρνε κάποιους μικρούς ρόλους σε τηλεοπτικές σειρές, τα χρήματα ωστόσο δεν έφταναν κι έτσι το καλοκαίρι του 2015 η οικογένεια αναγκάστηκε να επιστρέψει στη Βρετανία.

Λίγες εβδομάδες μετά την επιστροφή τους πληροφορήθηκαν ότι η Μίλι είχε πάρει τον ρόλο της Eleven στο «Stranger Things».

View this post on Instagram

It's coming #strangerthings3

A post shared by mills (@milliebobbybrown) on

Σήμερα, η Μίλι Μπόμπι Μπράουν λαμβάνει εξαψήφιο μισθό ανά επεισόδιο στο «Strangers Things» ενώ εξίσου προσοδοφόρες είναι οι συνεργασίες της νεαρής σταρ και με κορυφαία fashion barnds και οίκους μόδας.

Ο προσωπικός της στιλίστας ντύνει εκτός από την ίδια την Τζένιφερ Λόρενς και την Γκιλιάν Άντερσον, ενώ μοιράζεται τον ίδιο hair stylist με την Γκουίνεθ Πάλτροου και την Έμμα Στόουν.

Πλέον, η οικογένειά της Μίλι έχει σπίτια στην Νέα Υόρκη, στην Ατλάντα και στο Λος Άντζελες, ενώ όπως η μικρή ηθοποιός, μοιράζεται τον μάνατζερ της Σαρλίζ Θερόν, τον στιλίστα της Τζένιφερ Λόρενς και τον κομμωτή της Γκουίνεθ Πάλτροου.

Την Μίλι ακολουθεί μία ολόκληρη ομάδα που επιμελείται την εικόνα της, ενώ εκπρόσωπός της στα ΜΜΕ, είναι  ο ίδιος άνθρωπος που συνεργάζεται με την Ντακότα Τζόνσον, την Σαρλίζ Θερόν και τον Στίβεν Σπίλμπεργκ.

View this post on Instagram

work and school life 💛

A post shared by mills (@milliebobbybrown) on

View this post on Instagram

no more sad songs 🐣

A post shared by mills (@milliebobbybrown) on

View this post on Instagram

unstoppable

A post shared by mills (@milliebobbybrown) on

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024