Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mirror : Έλληνας ο βιαστής της Ντέμι Μουρ

Mirror : Έλληνας ο βιαστής της Ντέμι Μουρ

Την ταυτότητα του βιαστή που φέρεται να επιτέθηκε στην πασίγνωστη ηθοποιό Ντέμι Μουρ σε ηλικία 15 ετών, αποκαλύπτει η εφημερίδα Mirror.

Την ταυτότητα του βιαστή που φέρεται να επιτέθηκε στην πασίγνωστη ηθοποιό Ντέμι Μουρ σε ηλικία 15 ετών, αποκαλύπτει η εφημερίδα Mirror.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο άνδρας που φέρεται να έχει βιάσει την 15 ετών τότε Ντέμι Μουρ, είναι ο ιδιοκτήτης ενός δημοφιλούς κλαμπ, στο οποία σύχναζαν πολλές διασημότητες  στο Λος Άντζελες την δεκαετία του ‘70.

Στο διάσημο κλαμπ «La Cage Aux Folles» σύχναζαν διασημότητες όπως ο Έλτον Τζον, ο Σιλβέστερ Σταλόνε και η Μισέλ Πφάιφερ.

Ανατριχιαστικές είναι οι αποκαλύψεις της Ντέμι Μουρ στο βιβλίο της «Inside Out» αναφορικά με την επίθεση που δέχθηκε στο διάσημο κλαμπ στην τρυφερή ηλικία των 15 ετών.

Η ταυτότητα του δράστη

Η Μουρ αποκαλύπτει στο βιβλίο της, ότι ο βιαστής της είπε ότι η μητέρα της, έλαβε 500 δολάρια από εκείνον για να κάνει σεξ μαζί της, κατονομάζοντας έναν οικογενειακό φίλο με το όνομα Βαλ Ντούμας.

Πρόκειται για άνδρα, όπως αναφέρει η Mirror, που γεννήθηκε στην Ελλάδα με το όνομα Βασίλης Δούμας και πέθανε το 1997 σε ηλικία 68 ετών. Ο Τζορτζ Γερμανίδης, συνιδιοκτήτης του εστιατορίου Mirabelle με τον Ντούμας δήλωσε στην εφημερίδα:

«Το πραγματικό του όνομα ήταν Βασίλης και το ψευδώνυμό του ήταν πάντα Βαλ. Ήταν άτυπος συνεργάτης μου από το 1974. Είχε πολλά χρήματα». Ενώ για τις κατηγορίες που του προσάπτει η ηθοποιός υποστήριξε ότι «Δεν έχω ιδέα. Εάν είναι αλήθεια, είναι θλιβερό».

Οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις της Ντέμι Μουρ

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της ηθοποιού, η μητέρα της και εκείνη γνώρισαν τον «Βαλ» σε ένα εστιατόρια, περί τα τέλη της δεκαετίας του 1970. Εκείνος τότε ήταν 48 ετών, παντρεμένος και με παιδιά.

Μετά από λίγο καιρό έφαγαν όλοι μαζί στο εστιατόρια Mirabelle και έκτοτε ο εφιάλτης ξεκίνησε. Ο «Βαλ» εμφανιζόταν στο σχολείο της 15χρονης Ντέμι Μουρ, ενώ μία μέρα τον βρήκε να την περιμένει στο διαμέρισμα που έμενε και τότε την βίασε.

Πρόσφατα η ηθοποιός ρωτήθηκε αν πραγματικά πιστεύει ότι την «πούλησε» η μητέρα της έναντι πεντακοσίων δολαρίων.

«Βαθιά στην καρδιά μου όχι. Δεν πιστεύω ότι ήταν μια ξεκάθαρη συναλλαγή αλλά και πάλι του έδωσε πρόσβαση και μου έκανε κακό» δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Sports in

Τα έβαλε με την διαιτησία ο Αταμάν…

Για αυτό έχασε το πλεονέκτημα ο ΠΑΟ σύμφωνα με τον Τούρκο προπονητή που πάντως δήλωσε σίγουρος για την πρόκριση

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024