Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σον Μπιν : Με έχετε πεθάνει 23 φορές. Φτάνει πια!

Σον Μπιν : Με έχετε πεθάνει 23 φορές. Φτάνει πια!

Έχοντας ήδη πεθάνει 23 φορές, ο διάσημος ηθοποιός Σον Μπιν αρνείται πια ρόλους χαρακτήρων που πεθαίνουν πριν να πέσουν τίτλοι τέλους

Ο ηθοποιός Σον Μπιν, ο τηλεοπτικός Νέντ Σταρκ του Game of Thrones, έχει ήδη πεθάνει 23 φορές! Όχι βέβαια στην πραγματικότητα, αλλά στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο. Αγανακτισμένος πια από την θλιβερή μοίρα των χαρακτήρων που υποδύεται, ο Σον Μπιν είπε «φτάνει πια, δεν θέλω άλλο.»

Ο… θάνατος χτύπησε την πόρτα του Σον Μπιν πιο πρόσφατα, στο τέλος του πρώτου κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Game of Thrones, όταν ο βασιλιάς του Βορρά, Νεντ Σταρκ, αποκεφαλίζεται μετά από δολοπλοκία στο Κινγκς Λάντινγκ. Ωστόσο, την ίδια μοίρα ο Σον Μπιν, είχε επί οθόνης –τηλεοπτικής και κινηματογραφικής– άλλες 22 φορές!

Ξεκίνησε να «πεθαίνει» στο «Καραβάτζο» του Ντέρεκ Τζάρμαν το 1986, συνέχισε με τον ρόλο του στην ταινία «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» το 2001 που θυσιάστηκε στη μάχη με τους Ούρουκ-Χάι για να σώσει τον Φρόντο και να συνεχιστεί η αποστολή για την καταστροφή του δαχτυλιδιού, ακολούθησε το «Ερρίκος ο Τρίτος» το 2003 κλπ, κλπ, κλπ…

Οι πιο ψαγμένοι μάλιστα μπορούν να βρουν και τους 10… καλύτερους θανάτους του Σον Μπιν:

Ο Σον Μπιν ανακοίνωσε πρόσφατα, ότι πλέον θα αρνείται ρόλους στους οποίους ο χαρακτήρας που θα υποδύεται θα συναντά τον Χάρο. «Έχω υποδυθεί πολλούς «κακούς», ήταν σπουδαίοι αλλά δεν με γέμιζαν και πολύ – και πάντα πέθαινα» είπε.

Η τραγική μοίρα του Σον Μπιν, έχει γίνει τόσο γνωστή,  που έχουν δημιουργηθεί πολλά memes για αυτό. Σε ένα από αυτά τον αποκαλούν «σπόιλερ με πόδια» επειδή με το που τον βλέπεις στην οθόνη ξέρεις ότι τουλάχιστον ένας χαρακτήρας θα πεθάνει – και αυτός θα είναι ο Σον Μπιν. Ένα άλλο meme παραφράζει το Y.O.L.O. σε Y.O.L.O.S. (You Only Live One Season), αναφερόμενο στη σύντομη ζωή του ως Νεντ Σταρκ.

Τα memes μπορεί να είναι διασκεδαστικά, το hashtag #DontKillSeanBean μπορεί να είναι διασκεδαστικό, αλλά η σθεναρή στάση που κράτησε ο Σον Μπιν τελικά απέδωσε καρπούς, καθώς  του πρόσφεραν τον ρόλο του Ντούγκλας Μπένετ στην ταινία «World of Fire» και ο χαρακτήρας αυτός επιζεί!

Sports in

Η αντίδραση του Σλούκα μετά το μεγάλο λάθος: Χτυπιόταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού (vids)

Ο Κώστας Σλούκας ήταν απαρηγόρητος στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά το τέλος που έκανε στο φινάλε του αγώνα με τη Μακάμπι και είχε πολλές έντονες αντιδράσεις…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024