Ο ηθοποιός Σον Μπιν, ο τηλεοπτικός Νέντ Σταρκ του Game of Thrones, έχει ήδη πεθάνει 23 φορές! Όχι βέβαια στην πραγματικότητα, αλλά στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο. Αγανακτισμένος πια από την θλιβερή μοίρα των χαρακτήρων που υποδύεται, ο Σον Μπιν είπε «φτάνει πια, δεν θέλω άλλο.»

Ο… θάνατος χτύπησε την πόρτα του Σον Μπιν πιο πρόσφατα, στο τέλος του πρώτου κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Game of Thrones, όταν ο βασιλιάς του Βορρά, Νεντ Σταρκ, αποκεφαλίζεται μετά από δολοπλοκία στο Κινγκς Λάντινγκ. Ωστόσο, την ίδια μοίρα ο Σον Μπιν, είχε επί οθόνης –τηλεοπτικής και κινηματογραφικής– άλλες 22 φορές!

Ξεκίνησε να «πεθαίνει» στο «Καραβάτζο» του Ντέρεκ Τζάρμαν το 1986, συνέχισε με τον ρόλο του στην ταινία «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» το 2001 που θυσιάστηκε στη μάχη με τους Ούρουκ-Χάι για να σώσει τον Φρόντο και να συνεχιστεί η αποστολή για την καταστροφή του δαχτυλιδιού, ακολούθησε το «Ερρίκος ο Τρίτος» το 2003 κλπ, κλπ, κλπ…

Οι πιο ψαγμένοι μάλιστα μπορούν να βρουν και τους 10… καλύτερους θανάτους του Σον Μπιν:

Ο Σον Μπιν ανακοίνωσε πρόσφατα, ότι πλέον θα αρνείται ρόλους στους οποίους ο χαρακτήρας που θα υποδύεται θα συναντά τον Χάρο. «Έχω υποδυθεί πολλούς «κακούς», ήταν σπουδαίοι αλλά δεν με γέμιζαν και πολύ – και πάντα πέθαινα» είπε.

Η τραγική μοίρα του Σον Μπιν, έχει γίνει τόσο γνωστή,  που έχουν δημιουργηθεί πολλά memes για αυτό. Σε ένα από αυτά τον αποκαλούν «σπόιλερ με πόδια» επειδή με το που τον βλέπεις στην οθόνη ξέρεις ότι τουλάχιστον ένας χαρακτήρας θα πεθάνει – και αυτός θα είναι ο Σον Μπιν. Ένα άλλο meme παραφράζει το Y.O.L.O. σε Y.O.L.O.S. (You Only Live One Season), αναφερόμενο στη σύντομη ζωή του ως Νεντ Σταρκ.

Τα memes μπορεί να είναι διασκεδαστικά, το hashtag #DontKillSeanBean μπορεί να είναι διασκεδαστικό, αλλά η σθεναρή στάση που κράτησε ο Σον Μπιν τελικά απέδωσε καρπούς, καθώς  του πρόσφεραν τον ρόλο του Ντούγκλας Μπένετ στην ταινία «World of Fire» και ο χαρακτήρας αυτός επιζεί!

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο