Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Peugeot: Πληρούμε ήδη τα αυστηρότερα κριτήρια για το CO2

Peugeot: Πληρούμε ήδη τα αυστηρότερα κριτήρια για το CO2

O επικεφαλής της γαλλικής φίρμας, Jean-Philippe Imparato, ανακοίνωσε ότι η παραγωγή της Peugeot είναι ήδη συμβατή με τα αυστηρότερα κριτήρια για τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα που θα ισχύσουν από το 2020.

Απολύτως και ήδη συμβατό με τα αυστηρότερα όρια για τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα που θα ισχύσουν από το 2020 χαρακτήρισε τον υπό διαδικασία παραγωγής στόλο της Peugeot, o επικεφαλής της φίρμας Jean-Philippe Imparato, δηλώνοντας ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα μη συμμόρφωσης και κατ΄επέκταση κανένα ενδεχόμενο επιβολής προστίμου στη γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία.

«Η παραγωγή μας κατά τον Οκτώβριο η οποία θα “μετατραπεί” σε πωλήσεις από τον προσεχή Ιανουάριο είναι ήδη πλήρως συμβατή με το όριο εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα το οποίο θα τεθεί σε ισχύ από το 2020», δήλωσε χαρακτηριστικά ο  ίδιος στο περιθώριο δημοσιογραφικής εκδήλωσης.

Όπως επίσης διευκρίνισε, τα πρόστιμα δεν αποτελούν αντικείμενο προβληματισμού για την Peugeot η οποία, όπως τόνισε, ξεκινώντας με τη νέα χρονιά θα μπει στη διαδικασία καταμέτρησης του μέσου όρου εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα των πωληθέντων οχημάτων της, ανά εβδομάδα.

«Στο τέλος της χρονιάς δεν πρόκειται να βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να προωθούμε τα μοντέλα με υψηλές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα καθώς έχουμε ήδη προσαρμόσει το μείγμα της παραγωγής μας στις νέες απαιτήσεις για τα όρια των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα που θα ισχύσουν με την νέα χρονιά», σημείωσε το Νο1 της Peugeot.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024