Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τώρα πρέπει να διορθώσουν τα λάθη του(ς)

Τώρα πρέπει να διορθώσουν τα λάθη του(ς)

Και - γιατί να το κρύψωμεν, άλλωστε - ο Ολυμπιακός που (δεν) εμφανίσθηκε την Παρασκευή στη Λιόν χρειαζόταν ένα ηλεκτροσόκ μπας και μπορέσει να συνέλθει.

Τις προάλλες ο Ντέιβιντ Μπλατ είπε μια κουβέντα που την ενστερνίζονται και τη σηκώνουν σαν λάβαρο όλοι οι προπονητές όλων τα σπορ, όλου του κόσμου, όλων των εποχών…

«Δεν είναι ρεαλιστικό να πούμε από τον Οκτώβριο, τι ομάδα θα είμαστε»…

Συμφωνώ και επαυξάνω, αλλά για να κάνω ένα λογοπαίγνιο, που ωστόσο έχει τη σημασία του, μετά την οικτρή εμφάνιση και την αιχμαλωσία που υπέστη ο Ολυμπιακός την Παρασκευή στη Λιόν, ίσως είναι ρεαλιστικό να δεις από τον Οκτώβριο τι ομάδα δεν θα είναι!

Αλλά κι αυτή την ομάδα του μέλλοντος, ο Μπλατ θα τη βλέπει πλέον από την τηλεόραση μετά το προχθεσινό διαζύγιο, που δεν ξέρω εάν ήταν πρόωρο, απροσδόκητο ή ακόμη και άδικο, αλλά προφανώς εμπίπτει σε μια σκοπιμότητα η οποία καταδιώκει το σινάφι του…

Τι εννοώ; Την ελπίδα ότι (επειδή, διάβολε, δεν μπορούν να φύγουν οι παίκτες) η αποχώρηση του προπονητή θα προκαλέσει το επιθυμητό ηλεκτροσόκ στην ομάδα.

Και – γιατί να το κρύψωμεν, άλλωστε – ο Ολυμπιακός που (δεν) εμφανίσθηκε την Παρασκευή στη Λιόν χρειαζόταν ένα ηλεκτροσόκ μπας και μπορέσει να συνέλθει.

Τώρα πλέον τον λόγο έχουν οι παίκτες και με αυτό που γράφω δεν υπονοώ ότι ελόγου τους έδιωξαν τον Μπλατ. Απλώς από τη στιγμή που φεύγει ένας προπονητής, έστω και τόσο νωρίς, καλούνται οι παίκτες να διορθώσουν το (δικό του) λάθος, αρκεί βεβαίως να υπάρχει η βούληση των Αγγελόπουλων να προβούν σε αλλαγές.

Προφανώς η αιτία του διαζυγίου δεν είναι η αιχμαλωσία από τη Βιλερμπάν, αλλά οι ενδείξεις (που τείνουν να γίνουν αποδείξεις) ότι αυτή η συγκεκριμένη ομάδα δεν μπορεί να ευδοκιμήσει.

Περισσότερο δηλαδή από το -19 και την άθλια εμφάνιση, ο Μπλατ πλήρωσε τον λανθασμένο καταρτισμό του ρόστερ και τις επιλογές παικτών που, φύσει και θέσει, δεν μπορούν να σπρώξουν την ομάδα ειδικώς σε αυτή την ιδιότυπη σεζόν στην οποία ναυτίλλεται σε αχαρτογράφητα ύδατα και μάλιστα απυξίδωτος!

Πλήρωσε επίσης το γεγονός ότι αυτός ο Ολυμπιακός μοιάζει να μην έχει ούτε ταυτότητα, ούτε συγκεκριμένη κατεύθυνση…

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024