Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Βιλερμπάν για τη δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκα την Πέμπτη στις 21:45 στη Γαλλία.
Ωστόσο, δε θα συναντήσει το νέο wonderkid της Βιλερμπάν, Τεό Μαλεντόν, καθώς ο 18χρονος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τη Σολέ και όπως αναφέρει η «Le Progres» θα λείψει για τους επόμενους δύο μήνες.
Ο νεαρός θα μείνει εκτός μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου εκτός, ενώ στη γαλλική ομάδα σκέφτονται το ενδεχόμενο ενίσχυσης καθώς η ομάδα του Πάρκερ μένει με τους Ντιό και Τέιλορ στη θέση του πλέι μέικερ.
Ο Μαλεντόν θεωρείται ένα από τα κορυφαία ταλέντα της Ευρώπης στην ηλικία του και αναμένεται να βρεθεί αρκετά ψηλά στο ντραφτ του NBA το 2020.
Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, άνδρες που μπορούσαν να εκτελέσουν 40 ή περισσότερα είχαν έως και 96% μικρότερη πιθανότητα να εμφανίσουν σοβαρά καρδιαγγειακά προβλήματα μέσα στην επόμενη δεκαετία