Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
The Crown: Στο ρόλο της Νταϊάνα η Έμα Κόριν

The Crown: Στο ρόλο της Νταϊάνα η Έμα Κόριν

Η Έμα Κόριν θα ενσαρκώσει την πριγκίπισσα Νταϊάνα στην τέταρτη σεζόν της σειράς The Crown

Οι θαυμαστές της δραματικής σειράς «The Crown» (Το Στέμμα) του Netflix προσδοκούν με ανυπομονησία την επερχόμενη τρίτη σεζόν, η οποία διαδραματίζεται στα τέλη της δεκαετίας του ’60 με μία εντελώς νέα ομάδα ηθοποιών.

Η Ολίβια Κόλμαν αναμένεται να αναλάβει τον ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ του Ηνωμένου Βασιλείου (που υποδύθηκε η Κλερ Φόι στους δύο προηγούμενους κύκλους), ενώ τον πρίγκιπα Φίλιππο θα ενσαρκώσει ο Τομπάιας Μένζις (στη θέση του αποχωρούντος Ματ Σμιθ) και η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ θα διαδεχθεί τη Βανέσα Κίρμπι στον ρόλο της πριγκίπισσας Μαργαρίτας.

Θα υπάρξουν επίσης αρκετές προσθήκες στο cast για να αφηγηθούν το επόμενο κεφάλαιο της ζωής της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, συμπεριλαμβανομένου του Τζος Ο’ Κόνορ που θα υποδυθεί τον πρίγκιπα Κάρολο σε νεαρή ηλικία.

Με την τρίτη σεζόν να κάνει πρεμιέρα τον επόμενο μήνα, ήδη έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα της τέταρτης με μια πολύ σημαντική προσθήκη στη βασιλική οικογένεια: την πριγκίπισσα Νταϊάνα, την οποία θα ενσαρκώσει η Έμα Κόριν.

Μεγάλη ομοιότητα

Την περασμένη εβδομάδα, οι θαυμαστές είχαν τη δυνατότητα να δουν τις πρώτες εικόνες της Κόριν στον ρόλο της νεαρής Νταϊάνα, καθώς δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες από τα γυρίσματα επεισοδίου σε τοποθεσία στην Ισπανία, που θα παρουσιάζεται ως Αυστραλία κατά τη διάρκεια της περιοδείας του ζευγαριού το 1983.

Υπάρχει μεγάλη ομοιότητα με τις πραγματικές φωτογραφίες του πραγματικού πρίγκιπα και της πραγματικής πριγκίπισσας που φωτογραφήθηκαν το 1983 στο Άγερς Ροκ στο Εθνικό Πάρκο Ουλουρού Κάτα-Τιούτα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#news . . . نظره أولى للممثلة التي تجسّد دور الأميرة ديانا (ايما كورين)، على اليمين، أثناء تصوير مشاهد من جولتها الملكية مع الأمير تشارلز باستراليا عام ١٩٨٣.. في الموسم الرابع من مسلسل the crown 🌺🍃 . . ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ The Crown Season 4 EXCLUSIVE: First look at Charles and Diana actors Josh O’Connor and Emma Corrin as they recreate 1983 royal tour to Australia. #netflex #thecrown #princessdiana #ladydiana #ladydianaspencer #princessofwales #diana #tvseries #thecrown #dailymail #royal #australia #spain #england

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Once Upon A Time💕 (@arabic_period_drama) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Arkadaşlar koşun, Diana piyasaya çıktı! Biz üçüncü sezonu izlemek için gün sayarken, 4.sezon çekimleri devam ediyor biliyorsunuz. Bugün İspanya’da Charles ile Diana’nın 1983 senesindeki Avustralya turunu çekiyorlar ve genç aktris Emma Corrin de ikonik Diana saçıyla ilk kez görüldü! Josh O’Connor’ı Kasım ayında üçüncü sezonda Camilla’ya âşık olurken ekrana tüküre tüküre izleyeceğiz zaten. Diana ise 80’leri anlatan 4.sezonda gelecek diziye. Heyecanlandım!!! *Charles ile Diana’nın fotoğrafının çekildiği Avustralya’daki devasa Uluru kayasına William ile Kate de 2014’de gittiler #thecrownnetflix #thecrown #princessdiana #diana

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hakiki Muhabbet (@hakikimuhabbet) στις

Εντυπωσιακή η Έμα Κόριν

Ο Πίτερ Μόργκαν, δημιουργός της σειράς, σε δήλωσή του για την επιλογή της Κόριν σε αυτόν τον σημαντικό ρόλο τόνισε: «Η Έμα είναι ένα λαμπρό ταλέντο που μας γοήτευσε αμέσως όταν ήρθε για τον ρόλο της Νταϊάνα Σπένσερ». «Όπως έχει την αθωότητα και την ομορφιά της νεαρής Νταϊάνα, έχει επίσης, σε αφθονία, το εύρος και την πολυπλοκότητα να απεικονίσει μια εξαιρετική γυναίκα που από ανώνυμη έφηβη έγινε γυναίκα είδωλο της γενιάς της» πρόσθεσε στις δηλώσεις του στο THR.

“Έχω κολλήσει με τη σειρά και πιστεύω ότι είναι σουρεαλιστικό που εντάσσομαι τώρα σε αυτήν την απίστευτα ταλαντούχα οικογένεια ηθοποιών” δήλωσε η Κόριν, όταν ανακοινώθηκε ότι επιλέχθηκε για τον ρόλο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024