Ο κόσμος της μόδας όπως τον γνωρίζουμε σήμερα δεν θα ήταν ο ίδιος, χωρίς τους ανθρώπους που η επιρροή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι τόσο ισχυρή, που μπορεί να συγκριθεί -και ορισμένες φορές να κερδίσει στα σημεία – με την επιρροή κορυφαίων οίκων και σχεδιαστών μόδας. Και η Caroline Daur αυτό το γνωρίζει πολύ καλά.

Η Caroline Daur είναι μία ακόμα fashion influencer που χαράζει το δικό της επιτυχημένο δρόμο στον κόσμο της μόδας και του στυλ.

Βlogger και μοντέλο με έδρα τη Γερμανία, η Caroline Daur έχει συνεργαστεί με κορυφαίους οίκους μόδας και fashion brands, έχει ποζάρει στο φακό θρυλικών φωτογράφων μόδας όπως του Πίτερ Λίντμπεργκ ο οποίος πρόσφατα έφυγε από τη ζωή, ενώ διεθνή εξώφυλλα περιοδικών την έχουν φιλοξενήσει, αναγνωρίζοντας την απήχηση που έχει στον κόσμο της μόδας.

Δημιουργική, τολμηρή και ίσως ο ορισμός του fashion forward ατόμου, η Caroline Daur έχει πάντα κάτι να πει και να προτείνει μέσα από τις street style εμφανίσεις της στις Εβδομάδες Μόδας ανά τον κόσμο,  αλλά και τα εντυπωσιακά look της στο κόκκινο χαλί, με τους φωτογράφους να μην χάνουν ευκαιρία να αιχμαλωτίσουν τα look της.

Στην παρακάτω συλλογή φωτογραφιών θα βρείτε μερικές από τις δικές μας αγαπημένες εμφανίσεις της Caroline Daur, μέσα από τις οποίες εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς τους λόγους που η ίδια καταφέρνει να προσελκύσει χιλιάδες οπαδούς στο Instagram και όχι μόνο…