Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάιλι Τζένερ : Ποζάρει με την κολλητή της

Κάιλι Τζένερ : Ποζάρει με την κολλητή της

Η Κάιλι Τζένερ αποτελεί την πιο πλούσια επιχειρηματία στον κόσμο σύμφωνα με το περιοδικό Forbes ενώ σύμφωνα με το κοινό και την πιο σέξι ταυτόχρονα!

Η Κάιλι Τζένερ αποτελεί την πιο πλούσια επιχειρηματία στον κόσμο σύμφωνα με το περιοδικό Forbes ενώ σύμφωνα με το κοινό και την πιο σέξι ταυτόχρονα!

Ως γνωστή λάτρης των social media και συγκεκριμένα του Instagram, η Κάιλι Τζένερ αναρτά συχνά διάφορα στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή αλλά και προωθεί τα προϊόντα της, ενημερώνοντας τους εκατομμύρια followers της για τις συλλογές των καλλυντικών της, αλλά λεπτομέρειες από την προσωπική της ζωή.

View this post on Instagram

hi october.. 🧡

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Σε πρόσφατη ανάρτηση της όμως έγινε πιο αποκαλυπτική από ποτέ.

Και όχι μόνη της, αφού στο πλάι της είχε την νέα αγαπημένη της κολλητή, ονόματι Anastasia Karanikolaou, η οποία, όπως καταλαβαίνει κανείς από το όνομά της, έχει ελληνικές ρίζες.

View this post on Instagram

a goodie 💗🍬

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Η Κάιλι Τζένερ αν και αποτελεί μία ιδιαίτερα απασχολημένη γυναίκα, αφού εκτός της επιχείρησης – κολοσσού που διευθύνει, περνά πολλές ώρες με την μικρή της κόρη Στόρμι, δεν παραμελεί ποτέ τα αγαπημένα της πρόσωπα!

https://www.instagram.com/p/B2lBrcon-mz/?utm_source=ig_web_copy_link

Μάλιστα, μετά τις φήμες χωρισμού της 22χρονης Κάιλι από τον πασίγνωστο ράπερ Τράβις Σκοτ, φαίνεται ότι δεν έχει επιτρέψει στον εαυτό της να «το βάλει κάτω», αφού ιδιαίτερα συχνές είναι οι βραδινές της έξοδοι με τις φίλες της!

https://www.instagram.com/p/B2k_pf9HFyy/?utm_source=ig_web_copy_link

Χθες, η Κάιλι Τζένερ ανάρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όχι μία αλλά δύο φωτογραφίες, όπου ποζάρει δίπλα από την κολλητή της και κατάφεραν με μεγάλη επιτυχία να… «ανάψουν» φωτιές στο Instagram!

Η ξανθιά και η μελαχρινή καλλονή μαγνήτισαν το διαδικτυακό κοινό του Instagram με τα αισθησιακά τους βλέμματα ενώ τα ασορτί μικροσκοπικά σύνολά τους «απογείωσαν» την εμφάνισή τους!

Αγαπημένες φίλες!

Sports in

LIVE: Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς

LIVE: Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς για τα ημιτελικά του ATP Masters 500 της Βαρκελώνης. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024