Τζάστιν Μπίμπερ κατά PETA: Ασχοληθείτε με σοβαρά προβλήματα
Ο 25χρονος σταρ της ποπ, Τζάστιν Μπίμπερ επιτέθηκε στην φιλοζωική οργάνωση PETA όταν τον κατηγόρησε πως «τροφοδοτεί την επικίνδυνη ζήτηση των υβριδικών γατών».
Ο Τζάστιν Μπίμπερ αγόρασε πρόσφατα δυο εξωτικές γάτες Σαβάνας, κίνηση που προκάλεσε την οργή της PETA, η οποία τον κατηγόρησε τον διάσημο σταρ της ποπ, πως δεν δίνει το καλό παράδειγμα στους θαυμαστές του, με τον τραγουδιστή να ανταπαντά σε ακόμη πιο έντονο τόνο.
O νεαρός τραγουδιστής δημοσίευσε στο Instagram βίντεο και φωτογραφίες από τις καινούργιες γάτες του, που αγόρασε δίνοντας 35.000 δολάρια. «Τα παιδιά μου», έγραψε σε μια από τις φωτογραφίες ο Τζάστιν Μπίμπερ, που ονόμασε τις γάτες -μια θηλυκή μια αρσενική- Σούσι και Τούνα. Μάλιστα τους έφτιαξε και δικό τους λογαριασμό στο Instagram.
https://www.instagram.com/p/B2xdjNHHuiV/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B2xa4jOnoUQ/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B28RmE9nIRZ/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B3LYHTOHOIZ/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B3K-cBlnIpe/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B3K_h1fHK8K/?utm_source=ig_web_copy_link
«Baby, baby, baby, nooooooo», ήταν το σχόλιο της προέδρου της φιλοζωικής οργάνωσης PETA, που δανείστηκε έναν γνωστό στίχο του τραγουδιστή.
«Ο Τζάστιν Μπίμπερ θα μπορούσε να εμπνεύσει τους θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο να σώσουν μια ζωή υιοθετώντας μια γάτα από ένα τοπικό καταφύγιο ζώων, αντί να εντείνει την επικίνδυνη απαίτηση για γάτες υβρίδια, συνεισφέροντας στην κρίση υπερπληθυσμού των ζώων. Απέδειξε πως όταν πρόκειται για βοήθεια απέναντι στα ζώα, μέχρι στιγμής η στάση του είναι “δεν με νοιάζει”», σημείωσε η Lisa Lange.
https://www.instagram.com/p/B2angNZnQHQ/?utm_source=ig_web_copy_link
Η οργισμένη απάντηση του Τζάστιν Μπίμπερ
Ωστόσο το σχόλιό της, κάθε άλλο παρά έκανε τον Τζάστιν Μπίμπερ να αναθεωρήσει την κίνησή του, αφού σε μια σειρά από stories στο Ιnstagram, αντεπιτέθηκε στην οργάνωση, καλώντας την να «εστιάσει στα αληθινά προβλήματα».
«PETA, συγκεντρώσου σε πραγματικά προβλήματα, όπως η λαθροθηρία και η κακοποίηση των ζώων. Τρελάθηκες επειδή ήθελα ένα συγκεκριμένο είδος γάτας; Δεν τρελάθηκες έτσι όταν πήρα τον σκύλο μου, τον Όσκαρ, και δεν ήταν από καταφύγιο ζώων. Κάθε κατοικίδιο που παίρνουμε πρέπει να είναι από καταφύγιο; Στηρίζω την υιοθεσία ζώων από καταφύγια αλλά επίσης πιστεύω πως υπάρχουν προτιμήσεις και γι’ αυτό υπάρχουν και οι εκτροφείς ζώων», έγραψε ο 25χρονος Τζάστιν Μπίμπερ.
Και κατέληξε: «PETA πήγαινε να βοηθήσεις με τα πλαστικά στον ωκεανό και άφησε ήσυχες τις όμορφες γάτες μου».

Η αντίδραση της PETA
Η Ingrid Newkirk από την PETA δεν άφησε φυσικά ασχολίαστη τη νέα τοποθέτηση, καλώντας τον Τζάστιν Μπίμπερ να σκεφτεί περισσότερο το ζήτημα και να περάσει μια ώρα με την οργάνωση σε ένα καταφύγιο ζώων.
«Όταν εκατομμύρια ζώα χάνουν τις ζωές τους κάθε χρόνο επειδή δεν υιοθετούν αρκετοί άνθρωποι -αντιθέτως επιλέγουν να αγοράζουν- η κρίση υπερπληθυσμού του είναι “πραγματικό πρόβλημα”», απάντησε η ίδια.
- Θεσσαλονίκη: Εμπρησμοί αυτοκινήτων στελεχών της ΝΔ – Πέντε τραυματίες
- Μένει στο NBA: Ο Μπογκντάνοβιτς συμφώνησε με τους Ρόκετς
- Greece’s Demographic Warning: Deaths Far Outpace Births
- Οι αβρότητες Τραμπ προς Ερντογάν, τα F-35 και οι ανησυχίες Ελλάδας και Ισραήλ
- Ταξίδια για λίγους: Οι πιο ακριβοί προορισμοί του πλανήτη το 2026
- The Expla-in Project | Ζητούνται φιλόσοφοι για να δουλέψουν για την τεχνητή νοημοσύνη
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Φόβοι ότι η δεύτερη σορός ανήκει στο 12χρονο παιδί – Νεκρός 66χρονος, με εγκαύματα η μητέρα
- Γιατί ρίχνει ο Άδωνις αλάτι στις πληγές των ακάλυπτων ασθενών του προγράμματος παχυσαρκίας;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Gen Z: Η γενιά που [και να ήθελε] δεν φιλοδοξεί την ζωή των γονιών της – Ποιοι οι λόγοι](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-olly-3823489-1200x804-1-127x85.jpg)



![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 01.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/yong-chuan-tan-FPm5MGSqD3w-unsplash-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442