Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζάστιν Μπίμπερ κατά PETA: Ασχοληθείτε με σοβαρά προβλήματα

Τζάστιν Μπίμπερ κατά PETA: Ασχοληθείτε με σοβαρά προβλήματα

Ο 25χρονος σταρ της ποπ, Τζάστιν Μπίμπερ επιτέθηκε στην φιλοζωική οργάνωση PETA όταν τον κατηγόρησε πως «τροφοδοτεί την επικίνδυνη ζήτηση των υβριδικών γατών».

Ο Τζάστιν Μπίμπερ αγόρασε πρόσφατα δυο εξωτικές γάτες Σαβάνας, κίνηση που προκάλεσε την οργή της PETA, η οποία τον κατηγόρησε τον διάσημο σταρ της ποπ, πως δεν δίνει το καλό παράδειγμα στους θαυμαστές του, με τον τραγουδιστή να ανταπαντά σε ακόμη πιο έντονο τόνο.

O νεαρός τραγουδιστής δημοσίευσε στο Instagram βίντεο και φωτογραφίες από τις καινούργιες γάτες του, που αγόρασε δίνοντας 35.000 δολάρια. «Τα παιδιά μου», έγραψε σε μια από τις φωτογραφίες ο Τζάστιν Μπίμπερ, που ονόμασε τις γάτες -μια θηλυκή μια αρσενική- Σούσι και Τούνα. Μάλιστα τους έφτιαξε και δικό τους λογαριασμό στο Instagram.

View this post on Instagram

My fam

A post shared by Justin (@kittysushiandtuna) on

View this post on Instagram

Tuna

A post shared by Justin (@kittysushiandtuna) on

View this post on Instagram

Sushi

A post shared by Justin (@kittysushiandtuna) on

«Baby, baby, baby, nooooooo», ήταν το σχόλιο της προέδρου της φιλοζωικής οργάνωσης PETA, που δανείστηκε έναν γνωστό στίχο του τραγουδιστή.

«Ο Τζάστιν Μπίμπερ θα μπορούσε να εμπνεύσει τους θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο να σώσουν μια ζωή υιοθετώντας μια γάτα από ένα τοπικό καταφύγιο ζώων, αντί να εντείνει την επικίνδυνη απαίτηση για γάτες υβρίδια, συνεισφέροντας στην κρίση υπερπληθυσμού των ζώων. Απέδειξε πως όταν πρόκειται για βοήθεια απέναντι στα ζώα, μέχρι στιγμής η στάση του είναι «δεν με νοιάζει»», σημείωσε η Lisa Lange.

View this post on Instagram

SUSHI ON THE LEFT TUNA on the right

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Η οργισμένη απάντηση του Τζάστιν Μπίμπερ

Ωστόσο το σχόλιό της, κάθε άλλο παρά έκανε τον Τζάστιν Μπίμπερ να αναθεωρήσει την κίνησή του, αφού σε μια σειρά από stories στο Ιnstagram, αντεπιτέθηκε στην οργάνωση, καλώντας την να «εστιάσει στα αληθινά προβλήματα».

«PETA, συγκεντρώσου σε πραγματικά προβλήματα, όπως η λαθροθηρία και η κακοποίηση των ζώων. Τρελάθηκες επειδή ήθελα ένα συγκεκριμένο είδος γάτας; Δεν τρελάθηκες έτσι όταν πήρα τον σκύλο μου, τον Όσκαρ, και δεν ήταν από καταφύγιο ζώων. Κάθε κατοικίδιο που παίρνουμε πρέπει να είναι από καταφύγιο; Στηρίζω την υιοθεσία ζώων από καταφύγια αλλά επίσης πιστεύω πως υπάρχουν προτιμήσεις και γι’ αυτό υπάρχουν και οι εκτροφείς ζώων», έγραψε ο 25χρονος Τζάστιν Μπίμπερ.

Και κατέληξε: «PETA πήγαινε να βοηθήσεις με τα πλαστικά στον ωκεανό και άφησε ήσυχες τις όμορφες γάτες μου».

Η αντίδραση της PETA

Η Ingrid Newkirk από την PETA δεν άφησε φυσικά ασχολίαστη τη νέα τοποθέτηση, καλώντας τον Τζάστιν Μπίμπερ να σκεφτεί περισσότερο το ζήτημα και να περάσει μια ώρα με την οργάνωση σε ένα καταφύγιο ζώων.

«Όταν εκατομμύρια ζώα χάνουν τις ζωές τους κάθε χρόνο επειδή δεν υιοθετούν αρκετοί άνθρωποι -αντιθέτως επιλέγουν να αγοράζουν- η κρίση υπερπληθυσμού του είναι «πραγματικό πρόβλημα»», απάντησε η ίδια.

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024