Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Ετοιμάζεται για βασικός ο Μακέντα

Παναθηναϊκός: Ετοιμάζεται για βασικός ο Μακέντα

Ο Φεντερίκο Μακέντα αναμένεται όχι απλά να προλάβει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη, αλλά και να συμπεριληφθεί στο αρχικό σχήμα. Διατηρεί το 4-2-3-1 ο Γιώργος Δώνης έχοντας ένα δίλημμα

Ο Φεντερίκο Μακέντα θα συμπεριληφθεί σίγουρα στην 18άδα του Παναθηναϊκού για το σαββατιάτικο παιχνίδι με την Ξάνθη, αφού την Πέμπτη (4/10) γυμνάστηκε χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό. Όμως, ο Γιώργος Δώνης ενδέχεται να μην αρκεστεί στην παρουσία του Ιταλού στον πάγκο, αφού τον δοκίμασε με τους βασικούς.

Καταρχάς, ο Δώνης διατήρησε στις δοκιμές που έκανε το 4-2-3-1 που έφερε το «διπλό» στη Νέα Σμύρνη. Σαφώς, ο Δώνης σχεδιάζει μερικές προσαρμογές επειδή η Ξάνθη είναι πιο σκληροτράχηλος και ποιοτικός αντίπαλος από τον Πανιώνιο. Ωστόσο, η κεντρική ιδέα της τακτικής του Παναθηναϊκού δεν θα παρουσιάσει μεγάλες μεταβολές.

Περαιτέρω, ο Δώνης χρησιμοποίησε τον Μακέντα στην κορυφή της επίθεσης, αντί του Χουάν Περέα. Ως επιτελικός χαφ πίσω από τον Ιταλό αγωνίστηκε ο Γκίας Ζαχίντ, ο οποίος απολαμβάνει την ελευθερία του και δεν καταναλώνει δυνάμεις στον ανασταλτικό τομέα. Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν καλή συνεργασία και πλέον έχουν μάθει ο ένας τον άλλο, οπότε ο Δώνης περιμένει πολλά το Σάββατο.

Ο Διούδης δεν αλλάζει στην εστία, ενώ στην τετράδα της άμυνας οι Σένκεφελντ και Πούγγουρας θα παίξουν στο κέντρο, ο Γιόχανσον στο δεξιό άκρο και ο Ινσούα στο αριστερό. Επίσης, δεν προβλέπονται μεταβολές στο δίδυμο των αμυντικών χαφ με τους Κουρμπέλη και Χρήστο Δώνη, ενώ ο Μπουζούκης θα έχει το ρόλο του δεξιού χαφ.

Πρακτικά, ένα δίλημμα δείχνει να ταλανίζει τον Γιώργο Δώνη: ο αριστερός χαφ. Ο Μολό προβάλλει ως το φαβορί αφού στη Νέα Σμύρνη ήταν ουσιαστικός στο πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο, ο Γάλλος έδειξε ότι ακόμα δεν «βγάζει» ολόκληρο ματς και αντικαταστάθηκε, οπότε ο Χατζηγιοβάνης έχει πιθανότητες να επανέρθει στην ενδεκάδα.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024