Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξεκαθαρίζει την Τετάρτη για τον Μακέντα

Ξεκαθαρίζει την Τετάρτη για τον Μακέντα

Ο Φεντερίκο Μακέντα έχει λίγες πιθανότητες να αγωνιστεί εναντίον της Ξάνθης, αλλά θα εξαντλήσει τα περιθώρια

Η απουσία του Φεντερίκο Μακέντα ήταν εμφανής στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο. Παρότι ο Χουάν Περέα προσπάθησε να τον αναπληρώσει, εντούτοις είναι φανερό ότι ο 19χρονος Κολομβιανός χρειάζεται δουλειά και στην παρούσα φάση δεν υπάρχει αξιόπιστη εναλλακτική για τον Ιταλό στράικερ.

Ωστόσο, ο Γιώργος Δώνης μάλλον θα πρέπει να «ζήσει» χωρίς τον Μακέντα και στο προσεχές παιχνίδι με την Ξάνθη. Η αποθεραπεία του 28χρονου επιθετικού εξελίσσεται καλύτερα του αναμενόμενου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα προλάβει τη σαββατιάτικη (5/10) αναμέτρηση.

Ο Μακέντα γυμνάστηκε ατομικά τη Δευτέρα, αλλά νιώθει «τσιμπήματα» στον αριστερό προσαγωγό, ενώ οι εξετάσεις που υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής έδειξαν βελτίωση, αλλά όχι αποθεραπεία. Κατά συνέπεια, το ιατρικό επιτελείο σύστησε στον Δώνη να μην ρισκάρει.

Σε κάθε περίπτωση, ο Μακέντα θα γυμναστεί ατομικά την Τρίτη και την Τετάρτη που θα συγκεντρωθεί ξανά η ομάδα, θα δοκιμάσει να προπονηθεί. Αν τα καταφέρει, τότε θα έχει λίγες πιθανότητες να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό το Σάββατο. Αλλιώς, θα επανέρθει μετά τη διακοπή…

Από εκεί και πέρα, σε δύο γκρουπ χωρίστηκαν  στην προπόνηση οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Όσοι πήραν μέρος στο ματς με τον Πανιώνιο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και έπαιξαν παιχνίδι τακτικής.

Ο Σέχου εκτέλεσε ατομικό πρόγραμμα, ενώ μόνο ασκήσεις στο γυμναστήριο έκαναν οι Κουρμπέλης, Μαυρομμάτης, Δώνης, Μολό, Μπεκ, Σένκεφελντ και Φάουστο. Ο Δώνης έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές την Τρίτη και θα τους περιμένει την Τετάρτη στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024