Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Πρώτη στάση η Λυών για τον μαραθώνιο της Euroleague

Ολυμπιακός : Πρώτη στάση η Λυών για τον μαραθώνιο της Euroleague

Ο Ολυμπιακός κάνει… ποδαρικό στην φετινή Euroleague εκτός έδρας κόντρα στη Βιλερμπάν που επιστρέφει στη διοργάνωση μετά από 9 χρόνια.

Ο Ολυμπιακός ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις του για φέτος στη Γαλλία και τη Λυών. Εκεί στις 21:45 ώρα Ελλάδος θα αντιμετωπίσει τη Βιλερμπάν του προέδρου πλέον, Τόνι Πάρκερ.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει προβλήματα τραυματισμών και ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει στη διάθεσή του και τους 13 παίκτες, από τους οποίους θα πρέπει να «κοπεί» ένας ενόψει της αναμέτρησης με φαβορί τους Βεζένκοφ και Κόνιαρη.

Πρώτο επίσημο ματς για τους ερυθρόλευκους που προβλημάτισαν στα φιλικά προετοιμασίας δείχνοντας ακόμα ασύνδετοι. Η εμπειρία θα είναι ένα από τα όπλα του Ολυμπιακού για τη σημερινή αναμέτρηση αφού… άκαπνοι από το κορυφαίο επίπεδο είναι μόνο οι Αμερικανοί Μπόλντγουιν, Χαπ και Πάντερ.

Από την άλλη η Βιλερμπάν υπηρετεί τις αρχές του γαλλικού μπάσκετ και γρήγορους και αθλητικούς παίκτες, με τους Ντιό, Μαλεντόν, Τζάκσον και τον πρώην πράσινο, Έιντριαν Πέιν να ξεχωρίζουν από το σύνολο του κόουτς Ζβέζνταν Μίτροβιτς.

Ο Ολυμπιακός ξεκινά λοιπόν μια Euroleague δυσκολότερη από ποτέ με τον ίδιο να μην μπαίνει από –θεωρητική- θέση ισχύος μιας και ο ανταγωνισμός έχει ενισχυθεί θεαματικά με αποτέλεσμα πρώτος στόχος να είναι η είσοδο στην 8άδα, με τους ερυθρόλευκους σε αυτό το πρώτο ματς να έχουν στο πλευρό τους περίπου 70 φιλάθλους που θα βρεθούν στη Λυών από τις γύρω περιοχές.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι ο Ισπανός Ιερεθουέλο, ο Κροάτης Χορντόφ και ο Σέρβος Νίκολιτς.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024