Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τόμιτς : «Αυτό χρειάζεσαι για να κερδίσεις τον Παναθηναϊκό»

Τόμιτς : «Αυτό χρειάζεσαι για να κερδίσεις τον Παναθηναϊκό»

Ο Μίλαν Τόμιτς απέδωσε στα «νεκρά» διαστήματα του Ερυθρού Αστέρα την ήττα από τον Παναθηναϊκό και εξήγησε ότι δεν απέσυρε τον Ότζο για να προστατεύσει τον Γκιστ από τα φάουλ

Κάθε λάθος στην Euroleague κοστίζει, εξήγησε ο Μίλαν Τόμιτς μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ερυθρό Αστέρα. Ο προπονητής των Σέρβων τόνισε ότι οι παίκτες του δεν ήταν συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίλαν Τόμιτς:

«Για πρώτο παιχνίδι στην Euroleague δείξαμε πως και οι δύο ομάδες θέλουν χρόνο, για να βελτιωθούν. Πρώτα από όλα, συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την νίκη. Αν αναλύσουμε τα στατιστικά θα δούμε πως ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στα δίποντα κατά 8 πόντους.

Ήμασταν καλύτεροι στα τρίποντα κατά 12 πόντους. Αν δούμε τις βολές, ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος. Ήμασταν «καλύτεροι» στα φάουλ που κάναμε, 27-17. Είναι μόνο ένα ματς, χρειαζόμαστε δουλειά. Θα πρέπει να προετοιμάσουμε την ομάδα για το επόμενο παιχνίδι».

Για αυτά που θα πρέπει να βελτιώσει ο Ερυθρός Αστέρας: «Δεν πρέπει να βελτιώσω τίποτα. Η ομάδα έχει καλή χημεία. Για να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό πρέπει να παίζουμε 40′.

Στο τρίτο δεκάλεπτο χάσαμε τη διαφορά. Αυτό πρέπει να διορθώσουμε. Στην Euroleague τρία κενά λεπτά μπορεί να είναι σημαντικά και να χάσεις το παιχνίδι».

Για τον Τζέιμς Γκιστ και τον ρόλο του: «Ο Γκιστ είναι ένας παίκτης που όλοι ξέρετε τι αξία έχει. Και ως παίκτης και ως άνθρωπος.

Πάντα βλέπω και τους χαρακτήρες, όταν υπογράφω κάποιον. Άλλαξε ομάδα, ήρθε σε εμάς, έχει ένα κίνητρο. Στον Παναθηναϊκό δεν ήταν κακός. Έχει βοηθήσει πάρα πολύ τον Παναθηναϊκό. Έχει θέληση. Είναι στο 100% και στην προπόνηση και στα παιχνίδια».

Για τα πέντε φάουλ του Ότζο στα δεύτερο δεκάλεπτο: «Εκείνη τη στιγμή και ο Γκιστ είχε 3 φάουλ. Προτιμούσα να είναι ο Ότζο παραπάνω στο παρκέ, για να προστατεύσω τον Γκιστ».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού και την προοπτική του: «Δεν είναι δικό μου θέμα. Είναι μια καλή, γεμάτη ομάδα. Εγώ κοιτάζω τη δική μου ομάδα. Ο Πεδουλάκης θα κοιτάξει τη δική του. Έχει πολύ καλούς παίκτες, μπορεί να φτάσει ψηλά».

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024