Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Νοκ άουτ για το ματς με τον Άρη ο Καμαρά

Ολυμπιακός : Νοκ άουτ για το ματς με τον Άρη ο Καμαρά

Ο Μαντί Καμαρά τέθηκε νοκ άουτ και δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αρη στο Κλεάνθης Βικελίδης (6/10, 19:30), λόγω μυϊκού προβλήματος - Έτοιμος να αγωνιστεί ο Κώστας Τσιμίκας

Ο Ολυμπιακός δεν έχασε απλώς το παιχνίδι από τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά επέστρεψε με προβλήματα από τη Σερβία. Και αυτό διότι ο Μάντι Καμαρά και ο Κώστας Τσιμίκας γύρισαν με ενοχλήσεις, είτε μυϊκές, είτε από χτύπημα αντιπάλου.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, με την ολοκλήρωση της προπόνησης των Ερυθρόλευκων στο Ρέντη, ο Καμαρά δεν θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με τον Αρη, καθώς έχει υποστεί τράβηγμα, το οποίο δεν του επιτρέπει να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη. Ενώ αναμένεται να μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου μία εβδομάδα.

Κάτι που σημαίνει ότι στη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με δίδυμο στη μεσαία γραμμή τους Μπουχαλάκη και Γκιγέρμε.

Αντίθετα, σε καλύτερη κατάσταση ήταν σήμερα ο Τσιμίκας. Ο διεθνής αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, δέχθηκε ένα δολοφονικό τάκλιν από τον Μάριν στο Βελιγράδι, με αποτέλεσμα να πρηστεί το πόδι του. Ωστόσο μετά τη θεραπευτική αγωγή που ακολούθησε, είναι καλά και στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα με τον Αρη.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024