Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το επόμενο ηλεκτρικό βήμα της Audi

Το επόμενο ηλεκτρικό βήμα της Audi

Το πρώτο δείγμα γραφής ενός νέου ηλεκτροκίνητου concept car από το οποίο θα προκύψει ένα αντίστοιχης τεχνολογίας μοντέλο με αφετηρία την νέα αρχιτεκτονική PPE δίνει η γερμανική φίρμα.

H γερμανική φίρμα δίνει μια γεύση από τα επόμενα βήματά της στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, αφήνοντας να διαφανεί η πρόθεσή της για ένα νέο μοντέλο αντίστοιχης τεχνολογίας με την ινκόγκνιτο εμφάνιση ενός νέου πρωτοτύπου μοντέλου που δεδομένα θα μετουσιωθεί σε έκδοση παραγωγής, έχοντας ως αφετηρία την αρχιτεκτονική PPE που η Audi εξελίσσει από κοινού με την Porsche.

Το ακόμα ανώνυμο και καλυμμένο νέο ηλεκτροκίνητο πρωτότυπο εντοπίστηκε μεταξύ των ήδη γνωστών αμιγώς ηλεκτρικών concept cars που έχει ήδη παρουσιάσει η γερμανική φίρμα, e-tron GT και Q4 e-tron καθώς και του μοντέλου παραγωγής e-tron μην αφήνοντας καμία αμφιβολία για το είδος της τεχνολογίας που αξιοποιεί.

Εκτός από την καμουφλαρισμένη εμφάνισή του, η teaser εικόνα αφήνει να διαφανεί επίσης ένα μέρος του μπροστινού τμήματος του νέου concept car, η σχεδίαση του οποίου συντείνει εξίσου στην ηλεκτροκίνητη τεχνολογία.

Ξεκάθαρο είναι επίσης ότι πρόκειται για ένα αυτοκίνητο στο μέγεθος του A7 Sportback. Εξίσου σαφές είναι ότι το concept car διαθέτει μεγαλύτερο ύψος σε σχέση με το προαναφερθέν A7 Sportback κάτι που αποτελεί ίδιον των ηλεκτρικών κατασκευών με δεδομένο τον επιπλέον χώρο που απαιτούν οι μπαταρίες οι οποίες, κατά τη συνήθη πρακτική,  τοποθετούνται στο πάτωμα προς όφελος του χαμηλού κέντρου βάρους.

Σε ό,τι αφορά τις προδιαγραφές της νέας πλατφόρμας όπου βασίζεται το νέο concept car και η οποία φέρει την κωδική ονομασία Premium Platform Electric (PPE), οι πρώτες συστάσεις αναφέρουν ότι έχει σχεδιαστεί με βάση περισσότερη ευελιξία σε σχέση με την αρχιτεκτονική J1 όπου βασίζεται η Porsche Taycan και την προοπτική να μπορεί να υποστηρίξει περισσότερους και διαφορετικούς τύπους αμαξωμάτων, συμπεριλαμβανομένων τετράθυρων και SUV.

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024