
Euroleague 2019-20: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αντιμέτωποι με τις προκλήσεις
Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ξεκινούν με τα ίδια όνειρα, τελείως αλλαγμένοι, αλλά και με διαφορετική αφετηρία στη φετινή Euroleague.
Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, δεν θα συναντηθούν σε καμία εγχώρια διοργάνωση.
Η απόφαση των Ερυθρόλευκων να αποχωρήσουν από την Basket League, κατεβάζοντας αναπτυξιακή ομάδα στην Α2 και το Κύπελλο Ελλάδος, στερεί από το μπάσκετ τη μεγαλύτερη μάχη του ελληνικού αθλητισμού.
Ωστόσο οι δύο μπασκετικοί γίγαντες της Ευρώπης, θα έχουν την ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους στο κορυφαίο επίπεδο. Στην Ευρωλίγκα. Χωρίς Ελληνες διαιτητές, χωρίς Βασιλακόπουλο, χωρίς σκιές και εκατέρωθεν κατηγορίες.
Διαβάστε περισσότερα εδώ
- ΠΑΣΟΚ: Εκλέχθηκαν τα νέα μέλη της ΕΔΕΚΑΠ – Πρόεδρος ο Κόκκιας, αντιπρόεδρος η Ζούπη
- Στον Αστακό το θαλάσσιο drone «φάντασμα» που εντοπίστηκε στη Λευκάδα – Η προέλευση του και η άγνωστη αποστολή του
- Σάκκαρη: ««Θέλω να επιστρέψω ανάμεσα στις καλύτερες, δεν είμαι χαρούμενη εκεί που βρίσκομαι τώρα»
- «Σφίξαμε τον κορσέ της Νικόλ και το πλευρό της έσπασε» – Η backstage ιστορία του Moulin Rouge στα 25 του
- Ασανσέρ οι τιμές του πετρελαίου εν αναμονή της απάντησης του Ιράν
- Με… Ro-Ro η Ευρώπη αναζητά εμπορική «έξοδο» από το Ορμούζ

