Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σούπερ Καπ: Ώρα για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

Σούπερ Καπ: Ώρα για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη αναμετρώνται την Τετάρτη (19:30) στον τελικό του Σούπερ Καπ στο Παπαστράτειο.

Η ώρα για τον πρώτο τίτλο της σεζόν στο πόλο έφτασε. Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο στη σεζόν, την Τετάρτη (19:30) στο Παπαστράτειο για τον τελικό του Σούπερ Καπ.

Αυτό θα είναι το πέμπτο Σούπερ Καπ της ιστορίας με τον Ολυμπιακό να μετρά τρεις κατακτήσεις και την Βουλιαγμένη μία. Ο νταμπλούχος Ολυμπιακός είναι έτοιμοις για την πρεμιέρα των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων, την οποία θέλει να συνδυάσει με την κατάκτηση της πρώτης κούπας.

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του μια τριάδα αγώνων, η οποία ανοίγει με αντίπαλο το Ν.Ο.Β. ενώ ακολουθούν οι πρεμιέρες στο πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό (εκτός έδρας) το Σάββατο (5/10) και στο Champions League με την Γιαντράν (στο Σπλιτ) την προσεχή Δευτέρα (7/10).

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό των Πειραιωτών, Θοδωρή Βλάχο, ο οποίος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Μουρίκης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είμαστε έτοιμοι για την έναρξη της σεζόν, η οποία ξεκινάει με τον τελικό του Σούπερ Καπ.

Θέλουμε να αρχίσουμε ιδανικά κατακτώντας τον πρώτο τίτλο και ενώ θα ακολουθήσουν τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και τη Γιαντράν στα οποία θα ξεκινήσουμε τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα και στο Champions League. Είναι μια τριάδα συνεχόμενων αγώνων αλλά είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθούμε, παίρνοντας τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024