Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λάρισα :  Σκελετός γυναίκας εντοπίστηκε στις εκβολές του Πηνειού

Λάρισα : Σκελετός γυναίκας εντοπίστηκε στις εκβολές του Πηνειού

Ο σκελετός εντοπίστηκε στο ύψος της Γυρτώνης και εξετάζεται το ενδεχόμενο να ανήκει σε γυναίκα που είχε εξαφανιστεί από τις 10 Μαρτίου 2019.

Συναγερμός έχει σημάνει από το μεσημέρι της Τρίτης σε Αστυνομία και Πυροσβεστική στη Λάρισα όταν εντοπίστηκε σκελετός στις εκβολές του Πηνειού, στο ύψος της Γυρτώνης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο σκελετός πιθανόν ανήκει σε γυναίκα, ενώ επί τόπου βρέθηκαν ένα παπούτσι και ζακέτα.

Όπως μεταδίδει το larissanet.gr τα ευρήματα εντοπίστηκαν από συνεργείο καθαρισμού του φράγματος που είναι στο σημείο. Οι άνθρωποι του συνεργείου σηκώνοντας κορμούς και άλλα υλικά βρέθηκαν μπροστά στο αποκρουστικό θέαμα και ειδοποίησαν τις αρχές.

Τα οστά αναμένεται να εξετάσει και η ιατροδικαστής Λάρισας και αναμένεται να πάρει δείγμα για να μπορέσει να εντοπιστεί η ταυτότητα του νεκρού.

Αγνοούμενη γυναίκα

Από τις Αρχές εξετάζεται το ενδεχόμενο ο σκελετός να ανήκει στην Βάσω Κουκουνασούλη – Σιλεβίστα, στη γυναίκα δηλαδή που αγνοείται από το απόγευμα της Κυριακής της Αποκριάς, 10 Μαρτίου 2019, από το πατρικό της σπίτι στην περιοχή του Αγίου Χαράλαμπου στη Λάρισα.

Με την υπόθεση της εξαφάνισης της γυναίκας είχε ασχοληθεί η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη.

Τότε μάρτυρας που επικοινώνησε με την εκπομπή, είχε στρέψει τις έρευνες σε έναν χωματόδρομο παράλληλα του Πηνειού ποταμού.

Το βράδυ της Κυριακής της Αποκριάς την ώρα που σουρούπωνε, η μάρτυρας περπατούσε στη συνοικία της Παναγίας που βρίσκεται απέναντι από εκείνη του πατρικού της Βάσως. Οι δύο συνοικίες χωρίζονται από το ποτάμι και συνδέονται με μια γέφυρα. Κατευθυνόμενη προς τον Άγιο Αχίλλειο, είδε μια γυναίκα να περπατά σε χωματόδρομο με πυκνή βλάστηση παράλληλα του ποταμού. Φορούσε σκούρα ρούχα και είχε τα χέρια της στις τσέπες. Καθώς η περιοχή δεν φωτίζεται , η μάρτυρας αναρωτήθηκε πως αυτή η γυναίκα δεν φοβόταν και πήγαινε προς εκείνο το σημείο.

Το «Τούνελ» σε μια νέα έρευνα είχε ήδη βρεθεί στο χώρο αυτό, με μια φίλη της Βάσως που ζει στη Λάρισα. Η βλάστηση εκεί είναι όντως πυκνή, δεν υπάρχει φωτισμός και η περιοχή θεωρείται επικίνδυνη.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024